Kérje ajánlatunkat!

Nagy alapterületű létesítménye (irodaház, üzemi terület, kulturális vagy egészségügyi intézmény) számos gépjárművel rendelkező autóflottája, nagykapacitású üzemi konyhája, számottevő dokumentumot tartalmazó cégarchívuma van? Esetleg mindezek együttes kezelésére keres korszerű és hatékony megoldást?

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével!

Szakembereink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és helyszíni felmérést követően, az Ön igényeinek és a terület sajátosságainak megfelelő ajánlatot, megoldási javaslatokat készítünk.

Amennyiben kész ajánlatkérési dokumentációval, tenderfelhívással rendelkezik, küldje el nekünk! A meghatározott feltételeknek, igényeknek való megfelelést minden esetben igyekszünk a legrészletesebben igazolni az ajánlatunk elkészítésekor és minőségi pályázati anyagot készítünk. Kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével csatolhatja ajánlatkérési felhívását, pályázati kiírását. Egyszerre több dokumentum is csatolható.

Kisebb volumenű és alkalmi lakossági felkéréseket (pl.: magánlakások, társasházak és 1.500 m² alatti irodák és üzemek takarítása és üzemeltetése) nem tudunk teljesíteni, ezalól kivétel, ha az adott területen pl.: több bérlős irodaházban már szolgáltatunk.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink között köszönthetjük.

Megismertem és elfogadom a társaság adatvédelmi szabályzatát!


Ajánlati felhívás csatolása (nem kötelező)