Sajtómegjelenések

 • 2017-09-21 — Gyászhír

  Bővebben...
 • 2017-07-18 — Benik Balázs : jöttem, láttam, majdnem győztem

   www.duen.hu/hirek/jottem_lattam_majdnem_gyoztem

  Második helyen fejezte be a 24. Veszprém Rallye-t a Benik –Rácz páros és ezzel a kicsit elferdített történelmi mondattal is zárhatta volna a nyolc év utáni visszatérését a háromszoros bajnok. Végig küzdöttek és közben végig mosolyogtak! A nagyon erős magyar bajnokság idei legnehezebb futamán alig több, mint 7 másodperccel maradtak le a dobogó legfelső fokáról, de így is bezsebelhették a versenyzőtársak és a szurkolók legnagyobb elismerését: végig taps kísérte a versenyzésüket!

  Bővebben...
 • 2017-05-19 — MATISZ Nagy Takarítási Nap 2017.

  matisz.org

  A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) tagjaiból álló önkéntesek idén a Magyar Vöröskereszt székházát, valamint a Madridi utcai hajléktalanszállót és éjjeli menedékhelyet takarították ki. 16 cég és vállalkozó 50 önkéntesének egész napos munkájával megszépültek a burkolatok, kárpitok, szőnyegek, tiszták lettek az ablakok, a mosdók. Köszönjük a részvételt!

  Bővebben...
 • 2017-05-18 — Lada, mint flottaautó?

  formula.hu

  Az egyik elismert gépjárműflotta-kezelő vállalat, a Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. 3 darab LADA márkájú gépkocsival bővítette autóparkját, ami újabb előremutató lépés a LADA magyarországi visszatérésének sikertörténetében.

  Bővebben...
 • 2017-03-08 — Higiénikus mosodával bővült a szombathelyi börtön

   http://bv.gov.hu/regionalis-higienias-mosoda-atadasa

  2017. március 7-én, ünnepélyes keretek között adták át a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén megépített új regionális higiéniás mosodát. Az üzemet a Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft. üzemelteti.

  Bővebben...