Sajtómegjelenések

 • 2017-11-16 — Ökoindustria Kiállítás 2017.

   KSZGYSZ

  Az Ökoindustria Kiállítás 2017 megnyitóján hivatalosan is átvehettük Búsi Lajos, zöldipari támogatások kezeléséért felelős helyettes államtitkártól a környezetbarát takarítási szolgáltatás tanúsítványunkat, melyet a Tata Consultancy Services Ltd. magyarországi irodájában végzünk.

  Bővebben...
 • 2017-09-26 — Tiszta üzlet - Future FM Zrt.

  BÉT50 

  2016-ban indult útjára BÉT50 néven a Budapesti Értéktőzsde kiadványsorozata, amely olyan sikeres, Magyarországon működő és magyar tulajdonú vagy kötődésű vállalatokat mutat be, amelyek hosszú távon fenntartható piaci pozícióra tettek szert, saját területükön már bizonyítottak.

  Bővebben...
 • 2017-09-21 — Gyászhír

  Bővebben...
 • 2017-05-19 — MATISZ Nagy Takarítási Nap 2017.

  matisz.org

  A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) tagjaiból álló önkéntesek idén a Magyar Vöröskereszt székházát, valamint a Madridi utcai hajléktalanszállót és éjjeli menedékhelyet takarították ki. 16 cég és vállalkozó 50 önkéntesének egész napos munkájával megszépültek a burkolatok, kárpitok, szőnyegek, tiszták lettek az ablakok, a mosdók. Köszönjük a részvételt!

  Bővebben...
 • 2017-07-18 — Benik Balázs : jöttem, láttam, majdnem győztem

   www.duen.hu/hirek/jottem_lattam_majdnem_gyoztem

  Második helyen fejezte be a 24. Veszprém Rallye-t a Benik –Rácz páros és ezzel a kicsit elferdített történelmi mondattal is zárhatta volna a nyolc év utáni visszatérését a háromszoros bajnok. Végig küzdöttek és közben végig mosolyogtak! A nagyon erős magyar bajnokság idei legnehezebb futamán alig több, mint 7 másodperccel maradtak le a dobogó legfelső fokáról, de így is bezsebelhették a versenyzőtársak és a szurkolók legnagyobb elismerését: végig taps kísérte a versenyzésüket!

  Bővebben...