Sajtómegjelenések

 • 2016-05-24 — Ez az, amire csak akkor figyelünk, ha nem működik

  portfolio.hu

  A Portfolio FM 2016 - Ingatlanüzemeltetés és energiahatékonyság konferenciáján a résztvevő szakemberek arról beszélgettek, hogy milyen kihívásoknak kell szembesülniük a különböző létesítmények üzemeltetése során. A panelbeszélgetés részvevői beszámoltak róla, hogy a szakma igyekszik összefogni, próbálják javítani az átláthatóságot és így fehéríteni az üzemeltetési szektort, emellett a minőség javításán is dolgoznak. Elmondták, hogy az üzemeltetési piacon is nagy gondot okoz a munkaerőhiány, a fiatalok elvándorlása, amit megfelelő szakképzéssel és bérszinttel lehetne visszaszorítani.

  Bővebben...
 • 2016-05-19 — Minden tiszta lett! – Sikeres volt a MATISZ Nagy Takarítási Napja

  matisz.org

  Látványos eredményt sikerült elérni március 19-én a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) által szervezett Nagy Takarítási Napon. A Bethesda Gyermekkórházban mintegy 40 önkéntes tevékenykedett egész nap, hogy megszépüljön a kórház. A takarítók tevékenysége mindenkit örömmel töltött el, a résztvevőket, a kórházi dolgozókat és a szülőket egyaránt. Köszönjük mindenkinek a részvételt és a munkát!

  Bővebben...
 • 2016-05-01 — Kétszázezren szedhetik országszerte a szemetet

  magyaridok.hu

  Az önkéntesek autóalkatrészeket is találtak Budapesten.

  Bővebben...
 • 2016-04-21 — Future FM véradó nap 2016

  future-fm.hu

  CSR programjaink részeként megszerveztük irodánkban az első véradó napunkat 2016. április 15-én.

  Bővebben...
 • 2016-03-10 — Future FM: a környezetbarát takarítási szolgáltatás

  realista.hu

  A Future FM Zrt. elsőként nyerte el a környezetbarát takarítási szolgáltatás nemzeti ökocímkéjét, ami hivatott igazolni Magyarországon a termékek és szolgáltatások környezetbarát voltát. A nyertes pályázó szolgáltatása a Tata Consultancy Services Ltd. magyarországi irodájában valósult meg. A védjegyelnyerést igazoló tanúsítványt Batári Ferenc a Future FM Zrt. vezérigazgatója és Szilágyi Áron olimpiai kardvívó, a Future FM Zrt. CSR szóvivője vette át.

  Bővebben...