Sajtómegjelenések

 • 2017-03-08 — Higiénikus mosodával bővült a szombathelyi börtön

   http://bv.gov.hu/regionalis-higienias-mosoda-atadasa

  2017. március 7-én, ünnepélyes keretek között adták át a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén megépített új regionális higiéniás mosodát. Az üzemet a Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft. üzemelteti.

  Bővebben...
 • 2016-10-20 — Csodálójának segített Szilágyi Áron

   http://www.bellacafe.hu

  "Amikor ilyen akarat találkozik egy segítő kézzel, akkor mindig jó dolgok és sikeres dolgok születnek." - Szilágyi Áron CSR szóvivőnk szavai Brechler Ottó akadálymentesített fürdőszoba átadóján.

  Bővebben...
 • 2016-08-12 — "A folyamatos fejlődés nagyon motivál"

   Forbes

  CSR szóvivőnkkel, az immár kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal a Forbes magazin újságírója beszélgetett még júliusban.

  Bővebben...
 • 2016-07-06 — Future FM kiváló üzleti márka és CRS stratégia megalkotója a létesítménygazdálkodás területén

  realista.hu

  Eseménydús időszakot tud maga mögött a Future FM. A múlt év végén megállapodást kötöttek Szilágyi Áron olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívóval, aki CSR szóvivői szerepkört lát el a jövőben a cégcsoport életében. A létesítménygazdálkodási folyamataikra épülő CSR stratégiájuk szervesen kapcsolódik a cégcsoport integrált irányítási rendszeréhez és környezetvédelemmel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos önkéntes programokat is terveztek a 2016-os évre, melyek a munkaterületeket övező környezetükre is kihatással vannak.

  Bővebben...
 • 2016-05-27 — Tisztaság ajándékba

  bethesda.hu

  Ez év márciusában Gömöri Andrea a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (Matisz) munkatársa felkereste kórházunkat és a következő felajánlást tette: Önkéntes munkával szeretnének egy nagytakarítási napot szervezni, amelyen képzett szakmunkás takarítókkal, nagyteljesítményű takarító gépekkel olyan felületeket tisztítanának meg, amelyek a kórház számára nehézségekbe ütközik.

  Bővebben...