Újra Superbrand lett a Future FM

A Superbrands a Future FM-et újra a legkiválóbb üzleti márka díjával jutalmazta. Köszönjük!


Idén kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország 14 tagú Szakértői Bizottsága a Business Superbrands Díjakat. A bizottság döntése alapján a Future FM Zrt. elnyerte a Business Superbrands 2016 elismerést.


Büszkék vagyunk arra, hogy a Future FM mint márka immár harmadik alkalommal kiérdemelte a Superbrands díjat. Nevünkhöz híven, a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél több létesítményben nyújtsunk hatékony és korszerű létesítménygazdálkodást. Ez a díj méltó elismerése módszereink és munkánk eredményeinek, Partnereinkért tett erőfeszítéseinknek, a 25 éves munkánknak.

A független szakemberekből álló zsűri, a Bisnode adatbázis, valamint jelentős hazai szakmai kamarák és szövetségek ajánlásainak segítségével döntenek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet.

Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát mutasson a hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez.

A szakmai bizottság tagjai döntésükkel tanúsítják a díjazottak eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Az idén kilencéves program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. 

Helyszínre szabott szolgáltatásainkról: kérje ajánlatunkat

Keresse meg logónkat a Superbrands fán: