AQAP 2120 minőségirányítás

A Future Security Zrt. alkalmazásában az NATO AQAP 2120 szabvány szerint a biztonsági szolgáltatások területén.

 

A NATO AQAP normatívdokumentumok szerinti minőségirányítási rendszer az ISO 9001-es szabvány követelményeit kiegészítve olyan katonai követelményeket vesz figyelembe, mint a hangsúlyos minőségtervezés, kockázatkezelés, konfigurációirányítás, továbbá az AQAP 2110 szabvány esetében a megbízhatóság és karbantarthatóság.

Biztonsági szolgáltatásaink megrendelése esetén az Általános őrutasítás elnevezésű minőségterv alapján az adott területnek megfelelő Speciális őrutasítást készítünk, amelyben a szerződés tárgyához konkrétan kapcsolódva kerülnek meghatározásra az alábbiak szerinti minőségi követelmények kielégítésének eszközei, módszerei, tárgyi és személyi feltételei.

 

 

A minőségtervben, mely a normatív dokumentáció legfontosabb eleme az alábbiakat határozzuk meg:

  •  vevői igényeket,
  •  kockázatértékelést,
  •  alkalmazási követelményeknek való megfelelést,
  •  szolgáltatási folyamatok részletes bemutatását, beleértve a végrehajtás ellenőrzésének eszközeit, a felhasznált anyagokat, eszközöket és a személyzet ismertetését,
  •  szolgáltatásra vonatkoztatható jogszabályok, szabványok szerinti utasításokat és eljárásokat.

A NATO AQAP 2120 szabvány szerint tanúsított rendszerünk szerint képesek vagyunk az Észak-atlanti Szövetség (NATO) katonai szervezeteinek termékek beszállítására, illetve szolgáltatások nyújtására. NATO Beszállításra alkalmas határozattal 2003. óta folyamatosan rendelkezünk.

 

Létesítménygazdálkodási megoldásainkért kattintson:

műszaki üzemeltetés - takarítás - biztonsági szolgáltatások

kertészet - étkeztetés - gépjármű flottakezelés - iratkezelés