2016-02-18 — A Future FM Zrt. elsőként nyerte el a környezetbarát takarítási szolgáltatás nemzeti ökocímkéjét

okocimke.hu

A Future FM Zrt. 2015. július 24-én Irodatakarítás a Tata Consultancy Service Limited Magyarország Kft. irodájában címen pályázatot nyújtott be a „Környezetbarát Szolgáltatás” minősítésre és a védjegyhasználati jog elnyerésére.

A pályázat értékelésére a KT-64. Környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszerben foglaltak, valamint az ahhoz készült Épületspecifikus környezetbarát takarítási terv segédleti anyag alapján került sor.

A benyújtott dokumentumok alapján készült szakértői vélemény megállapította, hogy a Környezetbarát irodatakarítás a Tata Consultancy Service Limited Magyarország Kft. irodájában megfelel a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek, és viselheti a magyar „Környezetbarát Szolgáltatás” védjegyet.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter 2016. február 17-én írta alá a pályázat elfogadásáról szóló dokumentumot, amelynek aláírási dátuma a Future FM Zrt. ökocímke használati szerződésének kezdeti időpontja is egyben.

A sikeres pályázat regisztrációs száma VSz.64/01. a védjegyhasználati szerződés 2017. március 31. érvényes.
Gratulálunk védjegyes partnerünknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasson részletesebben: takarítási szolgáltatásainkról és társadalmi felelősségvállalási programjainkrólLetölthető tartalom

Nyomtatóbarát verzió