2018-02-06 — Szigedi László gyászhír

 future-fm.hu

 

 

Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy a Future FM Zrt. tulajdonosa, Szigedi László, rövid ideig tartó súlyos betegség következtében 2018. február 6-án elhunyt.

Szigedi László 1964-ben született Hevesen, középiskolába Egerben járt, míg diplomáját 1987-ben szerezte a közgazdasági egyetemen. 1989-ben csatalkozott a Future FM elődjéhez és a munka szeretete a vezetői posztig sodorta, 2003-ra pedig kivásárolta a két tulajdonost is.

Eleinte nem érezte magát vérbeli vállalkozónak, de talán elsőként az országban ráérzett arra, hogy a takarítási üzletágat érdemes olyan területekkel kiegészíteni, összekapcsolni, amelyek egy létesítmény teljes körű kiszolgálásához vezetnek.

Az elmúlt 27 évben a cégcsoport tevékenysége folyamatosan bővült, számos alkalommal változott a cég struktúrája, formálódott és frissült az arculata, de a tulajdonos által tanított és ültetett profi teljesítmény, a szakma tisztelete és a minőségi szolgáltatás nyújtása örök.

Cégünk alapítója az elmúlt 27 évben profi, családi jellegű cégcsoportot épített, az általa teremtett értékeket tisztelettel viszi tovább a vezetőség és a népes Future család.

Szomorúan osztozunk szerettei fájdalmában!

Nyomtatóbarát verzió