Jogi nyilatkozat

A Future FM Zrt. jelen weboldalának olvasója belépésével elfogadja az alábbi feltételeket.

A weboldal (a továbbiakban aloldalaival együttesen értendő), a rajta található minden képi és szöveges és egyéb tartalommal, illetve elrendezésével együtt a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogi oltalom alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Future FM Zrt. jogosult.

A Future FM Zrt. fenntart minden jogot a weboldalon található tartalmak üzleti célú, vagy haszonszerzést elősegítő hasznosításával, másolásával, tükrözésével, terjesztésével kapcsolatban. A Future FM Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A weboldalon megtalálható információkra, a forrás megjelölésével lehet hivatkozni, a tartalmakat saját részre, információs céllal lehet elmenteni vagy kinyomtatni, ill. továbbítását az adott aloldalra mutató URL (link) formájában lehet megtenni.

A weboldalon található adatok és információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget a Future FM Zrt. nem vállal. Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Future FM Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Future FM Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Future FM Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Future FM Zrt. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Future FM Zrt. kifejezetten kizárja.

A Future FM Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Future FM Zrt. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.