Környezetirányítási rendszer

A Future FM Zrt. alkalmazásában az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerint valamennyi szolgáltatásunk területén. 

 

A környezetirányítási rendszerünk magába foglalja a tevékenységeink környezetre gyakorolt hatásainak feltárását és értékelését a következő módon.

A teljes tevékenységünket rendszeresen felülvizsgáljuk elemeire bontva. Kiemelten elemezzük azokat a szolgáltatási elemeket, környezeti tényezőket, melyek a környezetünkre káros hatást gyakorolnak, és melyeket képesek vagyunk befolyásolni. Ezeket a tényezőket értékeljük az előfordulásuk valószínűsége és a környezetre gyakorolt hatásuk szerint. Az értékelés alapján határozzuk meg a jelentős környezeti hatásokat.

A környezeti hatások listájának, a jelentős hatások kiválasztásának célja tehát az adatszolgáltatás, a környezetvédelmi helyzet értékeléséhez, a feladatok, környezeti célok, előirányzatok meghatározásához és azok teljesítésének ellenőrzéséhez.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük mindazokat a jogi és egyéb követelményeket, amelyek tevékenységünk és szolgáltatásaink környezeti tényezőivel kapcsolatosak.

Felülvizsgálatot végzünk minden jogszabályi változás esetén, új alapanyag alkalmazása, új termék bevezetése vagy a technológiai folyamat módosítása esetén.

Évenként felülvizsgáljuk az elkészített kockázatértékelést és az ahhoz kapcsolódó tennivalókat meghatározzuk.
 

Olvassa el kapcsolódó sajtómegjelenéseinket:

Létesítménygazdálkodási megoldásainkért kattintson:

műszaki üzemeltetés - takarítás - biztonsági szolgáltatások

kertészet - étkeztetés - gépjármű flottakezelés - iratkezelés