Szakmai kapcsolataink

 

Alapító tagja vagyunk LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), a szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését. A szövetség megalakulásáról, munkájáról olvassa el a következő sajtómegjelenéseket, közleményeket:
Megalakult a LEO - Alapítói oklevél - Megújuló létesítménygazdálkodás - Ajánlás vezetőknek: a vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése - Future FM nyilatkozata a vállalati fenntarthatóság komplex értelmezéséről

Célunk a facility management szektor fejlesztése, ezért részt veszünk a működési sztenderek kialakításában, tudásközpont létrehozásában és segítjük a felhasználói kultúra fejlesztését. 
Büszkék vagyunk arra, hogy a LEO tagjaként részt vehettünk jelen kutatásban, ami a valaha volt legátfogóbb FM felmérés: http://www.fmbenchmarking.hu/ 
 

A Magyarországi Üzleti Tanács a fenntartható Fejlődésért (BCSDH) változásvezető tagjaként csatlakoztunk az Action 2020 programhoz, mert hisszük, hogy a vállalatunk is pozitív irányba tudja befolyásolni a negatív társadalmi és környezeti folyamatokat. Az Action 2020 egy olyan cselekvési platform, ahol a vállalatok megoszthatják egymással a környezeti és társadalmi kihívásokra adott üzleti megoldásaikat annak érdekében, hogy az üzleti szektor eredményes és hatásos válaszokkal reagálhasson a hazai fenntarthatósági és egyben üzleti kihívásokra.
 

Alapító tagja vagyunk a HFMS-nek (Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség), továbbá a MATISZ-nak (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség) és részt vettünk a takarítási szolgáltatások minőségmérési rendszerét meghatározó Európai Minőségellenőrzési Szabvány magyarországi honosításában. 

Tagja vagyunk a houstoni központú Nemzetközi Facility Management Szövetségnek, az International Facility Management Association-nek (IFMA). Ezzel a tagsággal lehetőség nyílt a nemzetközi facility management vérkeringésébe bekapcsolódva a legújabb elvek megismerésére és felhasználására a mindennapi munka során.

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetségen keresztül kapcsolódunk az EuroFM vérkeringésébe. Társaságunk több éve tagja az Épületfenntartók Országos Egyesületének (HUFMA Hungarian Facility Management Association).

Az Euroliance tagjává váltunk 2008-tól nevesített szolgáltatóként. Olvassa el az együttműködési megállapos megkötéséről szóló interjút:
Nemzetközi vérkeringésben a Future FM Zrt. Részt veszünk az Európai FM Szabványok magyarországi honosításában is: Létesítménygazdálkodás műszaki szabványbizottsági ülés


A Future Security Zrt. 2003-tól tagja a Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének  és alapító tagja a Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetségének (MBVMSZ).

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése érdekében részt veszünk a nemzetközi vásárokon és szakkiállításokon, indulása óta minden üzletágunk közvetlen technológia import alapján szervezi működését. 
 

A Business Superbrands 2015 cím elnyerését részben a létesítménygazdálkodási szakmai szövetségekben végzett munkánknak köszönhetjük. A független szakemberekből álló zsűri sok egyéb szempont mellett a szakmai szövetségek ajánlásainak segítségével cégünket a legkiválóbb üzleti márka díjával jutalmazta meg. Bővebben erről a ’Superbrand lett a Future FM’ oldalunkon olvashat.Helyszínre szabott szolgáltatásainkkal kapcsolatosan: kérje ajánlatunkat

Tekintse meg tagsági okleveleink és minősétéseink galériáját: