Minőség

Ez szolgáltatásunk lényege, a piac által elismert és visszaigazolt védjegyünk. A minőség, a partnereinknek nyújtott érték, melyet a piac folyton változó feltételei, nehézségei és a facility management cégek közötti fokozott verseny ellenére sikerült magas színvonalon biztosítanunk.

Alapításkori célunkat megőrizve törekszünk megtalálni azt a partnerkört, akik a hosszú távú értékteremtés és értékmegőrzés elvei szerint építik fel működésüket korszerű üzemeltetési szolgáltatásokra támaszkodva. Azokat, akik akarnak és képesek áldozni olyan biztosan megtérülő beruházásokra, mint a hatékonyságnövelő, emberközpontú munkakörnyezet ingatlanjaik, létesítményeik területén és az igényes cégmegjelenés a kiszolgáló tevékenységeik (üzemeltetők, takarítók, karbantartók, gépjárműveik, munkahelyi étterem és büféik) tükrében is.

Partnerink irodáiban, üzemi létesítményeiben, pénzintézeteiben, egészségügyi intézményeiben,kereskedelemi, kulturális és a gazdasági élet egyéb célú ingatlanjaiban dolgozó minden üzemeltető, karbantartó, takarító, biztonsági őr, kertész, étkeztetésért felelős, flottakezelő és irattáros átérzi annak felelősségét, hogy cégünket és annak összes munkatársát képviseli nap mint nap. Képzési-, szervezési-, ellenőrzési-, vezetési- és motivációs rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a nevünkhöz kötődő, partnereink által elismert színvonalat minden körülmények között megőrizzük. Ezen felül monitoring rendszerünk magas szintű tevékenység kontrollt biztosít számunkra, melyet minden munkaterületünkön alkalmazunk.

Olvasson tovább a minőségi szolgáltatásnyújtást igazoló minősítéseinkről és integrált irányítási rendszerünkől: Év üzemeltetője a Future FM - Superbrand - Minőségirányítás