Minőségirányítási rendszer

A Future FM Zrt. és a Future Security Zrt. alkalmazásában az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint valamennyi szolgáltatásunk területén.

Minőségirányítási rendszerünk, tevékenységünk valamennyi folyamatát lefedi.

Az ajánlatok, szerződések elkészítését, az alvállalkozók kiválasztását, az erőforrások biztosítását, az anyagbeszerzést, a munka koordinálását, ellenőrzését a minőségirányítási kézikönyvünkben meghatározott szabályok, irányelvek alapján végezzük.

Minőségirányítási rendszerünk kiemelten fontos elemei a partnereink részére végzett szolgáltatás szabályozása, dolgozóink folyamatos oktatása, továbbképzése, a munkavégzés ellenőrzése, az észlelt hiányosságok pótlása, a hibák kijavítása, a megelőző intézkedések megtétele.

Minőségügyi elvárásaink megvalósulását a felelősségi és hatáskörök szabályozásával biztosítjuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk folyamataink nyomon követhetőségére. Ennek megfelelően alakítottuk ki dokumentációs rendszerünket. A szolgáltatás során keletkezett feljegyzések, formanyomtatványok információt biztosítanak vezető munkatársaink részére az egyes munkaterületeken történt eseményekről. A feljegyzések elemzését, értékelését követően meghatározzuk és végrehajtjuk a szükséges intézkedéseket.

Minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztését szolgálják a vezetői átvizsgálások, a belső auditok és a minőségirányítás rendszerünket tanúsító cég által végzett ellenőrzések.

 

Létesítménygazdálkodási megoldásainkért kattintson:

műszaki üzemeltetés - takarítás - biztonsági szolgáltatások 

kertészet - étkeztetés - gépjármű flottakezelés - iratkezelés