Szakmai háttér

A future fm szolgáltatásának minőségét, partnereink megbecsülését, elégedettségét a színvonalas szakmai háttér biztosítja. Minden munkatársunk tudására, összehangolt áldozatos munkájára szükség van ahhoz, hogy nap mint nap megfeleljünk a velünk szemben támasztott magas elvárásoknak.

Igényesek vagyunk saját magunkkal és gondosan válogatott, minősített beszállítóinkkal szemben is. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk tevékenységeinket érintően, és az általunk kezelt portfóliók kapcsán összegyűjtött ismereteinket megosztjuk partnereinkkel.

Tevékenységeinket nemzetközileg is elfogadott minőségirányítási rendszerek követelményei szerint szervezzük. Részt veszünk a hazai szakmai szervezetek munkájában, a képzési, szabványosítási és minőségellenőrzési rendszerek honosításában. Megalakulásunktól kezdve törekszünk a korszerű technológia importjára. 

1994-től jelen vagyunk a legfontosabb nemzetközi szakkiállításokon, kapcsolódunk az európai és amerikai szakmai szervezetekhez, úttörő szerepet vállaltunk a létesítménygazdálkodás (facility management) hazai megismertetésében és szolgáltatási rendszerének kialakításában.