Technológia

Nagyok a technikai és technológiai különbségek az egyes cégek között a hazai, üzemeltetési piacon. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legújabb technológia és modern géppark segítségével hasznosítsuk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat.

Hátterünk megteremtésében e téren a nemzetközi kapcsolatok és szakmai rendezvények mellett fontos szerepet játszik legfőbb technológiai beszállítónk a Logobox Kft. stabil partnerünk megbízható, magas szintű szolgáltatással, minden igényt kielégítő szerviz-, alkatrész- és raktárkészlettel, szakmai-, oktatási- és technológia-import rendszerrel áll rendelkezésünkre, valamint modern irattári területet biztosít számunkra.

Korszerű számítástechnikai-, informatikai- és kommunikációs rendszerünk segíti szolgáltatási, gazdálkodási és adminisztrációs feladatainkat. Megteremtettük a megrendelőkkel és a munkatársainkkal való gyors, hatékony kapcsolattartás, a folyamatokba történő azonnali beavatkozás lehetőségét.

A műszaki üzemeltetési feladatok ellátása során kezelt adatokat pontosan, naprakészen kezeljük a MFMLGi létesítménygazdálkodási szoftver segítségével, mely a napi munkát segíti a feldolgozott információkkal, a tervezhető feladatok kezelését pedig automatikussá képes tenni.

A Biztonsági szolgáltatásaink ellátása során szintén nagy hangsúlyt fektetünk a legmodernebb technológiák adaptálására, így olyan innovatív műszaki megoldásokat alkalmazunk, mint az IP alapú, intelligens kamerarendszerek (Intellio), a multifunkciós járőrellenőrző rendszerek, vagy az energiatakarékos LED-technológia.

Helyszínre szabott szolgáltatásainkkal kapcsolatosan: kérje ajánlatunkat
 

Létesítménygazdálkodási megoldásainkért kattintson:

műszaki üzemeltetés - takarítás - biztonsági szolgáltatások

kertészet - étkeztetés - gépjármű flottakezelés - iratkezelés