Sprache auswählen

2016 óta hagyománnyá vált a Future FM életében, hogy minden évben kiválaszt egy szervezetet, melynek segíti működését. Szakmai tudással támogatja munkájukat, ahol valódi segítséget tud nyújtani. Legyen szó takarítás-technológiai tudásról, megfelelő tisztítószerekről, átépítésről vagy karbantartásról.

Korábbi években a SUHANJ! Alapítványt segítette ott, ahol éppen segítségre volt szükségük.

A 2021-es CSR kampány rendhagyóra sikeredett, ugyanis nem a tevékenységből adódó segítségnyújtást választotta, hanem egy, a számára kedves alapítvány kezdeményezését karolta fel. A választásuk ezúttal a Bátor Tábor Alapítvány támogatására esett.

Amit a Bátor Táborról tudni kell…

A Bátor Táborban 2001 óta szerveznek ingyenes élményterápiás programokat súlyos és krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak. Ez különböző típusú táborokat jelent a hatvani táborhelyükön, mely 19 éve folyamatosan épül, fejlődik.

Küldetésükön szakértelemmel és teljes elkötelezettséggel dolgoznak, céljuk, hogy minél több beteg gyerek életét változtassák meg programjaikkal.

A számtalan élményterápiás lehetőség mellett kiemelt szerepe van a magaskötélpályának, ahol olyan kihívásokkal néznek szembe a táborozók, amelyekről nem is gondolták volna, hogy képesek teljesíteni.

2008-ban épült meg az előző pálya, mely idővel a folyamatos, gondos karbantartás mellett is elhasználódott. Többek közt a Future FM támogatásának köszönhetően is megújulhatott, ennek eredményeként ez a program újra kihívásokat, élményeket tud nyújtani a gyerekeknek.

A pálya bontási és építési folyamatait is magába foglaló idei CSR filmben látható az új pálya, és egy rövid interjú a Future FM vezérigazgatójával Mikó Zoltánnal és Vargyas-Tóth Juliskával a Bátor Tábor Alapítvány szakmai vezetőjével.

„Ezen a kötélpályán nagy dolgok tudnak történni, sorsfordító élményeket élhetnek át a gyerekek. Igaz ez minden bátor táboros programunkra, de itt nagyon jól megjelenik a tábor esszenciája, rengeteg lehetőség és felfedezni való van számukra, akár egy súlyos betegség, vagy azzal járó következmények mellett is.” – mondta Vargyas-Tóth Juliska a Bátor Tábor szakmai vezetője.

Egy ilyen kötélpálya megépítése és üzemeltetése is nagyon sok ember összehangolt munkáját igényli. Mi ezzel könnyen tudunk azonosulni, hiszen nap, mint nap olyan feladatokat végzünk, amik nincsenek szem előtt, viszont nagy mértékben járul hozzá a munkavégzéshez és komfortérzethez. A láthatatlan feladatok, amik sokszor fel sem tűnnek, de nélkülük óriási káosz és rendetlenség lenne. Mire reggel felkelünk, már sok, az életünket megkönnyítő szolgáltatás vagy termék elkészült. Nem gondolunk bele, hogy hányan és mennyit dolgoztak azon, hogy a busz ott legyen a buszmegállóban, kenyér legyen a polcon, tiszta legyen az iroda, vagy éppen jól működjön a klíma.

Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ-és Európabajnok kardvívó a Future FM CSR nagyköveteként segíti munkánkat. Ő is elkötelezett híve a kitartó, elhivatott munkának és a különleges projektek támogatásának, felkarolásának. Egyet értünk abban, hogy a sikereket csak közös erővel érhetjük el.

„A Future FM CSR nagyköveteként feladatom a cég által fontosnak tartott jó ügyek mellé odaállni és azokat támogatni. Ahogy a Bátor Tábor megfelelő működéséhez a hátteret tudja biztosítani a Future FM, úgy az én pályafutásomban is olyan láthatatlan emberek tevékenykednek nap, mint nap, akikre nem is gondolnánk. Számtalan olyan ember van, akiről nem teszünk említést a siker alkalmával, pedig ugyanúgy beletette a munkát.” – mondta Szilágyi Áron.

Idén azért esett a Future FM választása a Bátor Táborra és elhivatott munkájukra, mert lelkesedésük és elszántságuk teljes mértékben egyezik a Future FM értékrendjével. Reméljük, hogy a jövőben még lesz lehetőségünk közösen új értékeket teremteni.

 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.