Kérje ajánlatunkat!


Nagy alapterületű létesítménye (irodaház, üzemi terület, kulturális vagy egészségügyi intézmény) számos gépjárművel rendelkező autóflottája, nagykapacitású üzemi konyhája, számottevő dokumentumot tartalmazó cégarchívuma van? Esetleg mindezek együttes kezelésére keres korszerű és hatékony megoldást?


Szabadítsa fel erőforrásait,
a facility management feladatok nehézségeit bízza ránk!

 

Az ürlap kitöltése után szakembereink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és helyszíni felmérést követően, az Ön igényeinek és a terület sajátosságainak megfelelő ajánlatot, megoldási javaslatokat készítünk.

Amennyiben kész ajánlatkérési dokumentációval, tenderfelhívással rendelkezik, küldje el nekünk!

A meghatározott feltételeknek, igényeknek való megfelelést minden esetben igyekszünk a legrészletesebben igazolni és minőségi, szakmai ajánlatot készítünk. Kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével csatolhatja ajánlatkérési felhívását, pályázati dokumentációját. Egyszerre több dokumentum is csatolható.

Kisebb volumenű és alkalmi lakossági felkéréseket (pl.: magánlakások, társasházak és 1.500 m² alatti irodák és üzemek takarítása és üzemeltetése) nem tudunk teljesíteni, ezalól kivétel, ha az adott területen pl.: több bérlős irodaházban már szolgáltatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével!

Ajánlati felhívás csatolása (nem kötelező)