Válasszon nyelvet

flottakezelés autolízing

 

Korszerű és gazdaságos autóflotta kezelési megoldásokat kínálunk céges autópark kialakítására, finanszírozására és üzemeltetésére. Flottamenedzsment szolgáltatásunk első osztályú lehetőségeket kínál a járművek ügyeink áttekinthető kezelésére.

Válassza a Future Fleet gépjárműflotta kezelési szolgáltatását!

Teljes körű és sokrétű szolgáltatásainkkal több, mint tíz éve optimalizáljuk partnereink üzemeltetési feladatait és költségeit. Az együttműködés során partnereink kizárólag szakértő munkatársainkkal, flottakezelőinkkel tartják a kapcsolatot, nagymértékben egyszerűsítve ezzel a napi adminisztrációt és ügyintézést.
Munkánk során garantáltan számíthat a piacon elérhető legmagasabb színvonalú és értékarányos szolgáltatásra.

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy Ön mindig pontosan érkezzen!

Szolgáltatásaink dinamikus fejlődésének köszönhetően 2011-ben informatikai hátterünk korszerű vezetői információs rendszerrel bővült, mely biztosítja a rendszámra, költséghelyre szóló pontos és részletes kimutatások készítését.

Szolgáltatásainkra vonatkozóan auditált minőségirányítási (ISO 9001), környezetirányítási (ISO 14001), energiagazdálkodási (ISO 50001) és munkahelyi egészségvédelmi irányítási rendszerrel (ISO 45001) rendelkezünk.

Ismerje meg gépjárműflotta kezelési és finanszírozási szolgáltatásainkat!

A mindenkori gazdaságos üzemeltetés és a biztonságos közlekedés minden követelményének megfelelve látjuk el valamennyi flottakezelési feladatunkat, finanszírozási konstrukciók széles választékát is nyújtjuk.


Garantáljuk partnereink számára, hogy országos lefedettségünknek köszönhetően szolgáltatásunk bárhol és bármikor rendelkezésre áll.

 

Általános gépjárműflotta kezelési szolgáltatások

Mindenre kiterjedő és átfogó üzemeltetési szolgáltatások a típusválasztástól és beszerzéstől, a futamidő végén történő értékesítésig. Segítségünkkel valamennyi céges autó sorsáról kezeskedhet partnerünk.

 • karbantartás és javítás (szervizszolgáltatás) a kötelező karbantartástól a tervezhető javításokon át a kockázati elemekkel kiegészített szolgáltatásokig
 • gépjármű gumiabroncs ügyintézés a szezonális cserétől a műszaki felülvizsgálaton át a szakszerű tárolásig és az országos szintű defektjavításokig

Kiegészítő gépjárműflotta kezelési szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatásaink nem csak kényelmi szempontból hasznosak, hanem a kiesett munkaidőt és az üzemanyagköltségek csökkentését is lehetővé teszik.

 • gépjármű-mozgatás, hozom-viszem szolgáltatás, karbantartás, javítás
 • gumiabroncs csere
 • bérautó, csereautó biztosítása egyedi kalkuláció alapján, mely akár PDC (pre delivery car, kedvezményes bérautó) szolgáltatást is jelenthet
 • flottakövetés, gépjármű felügyelet - a járművekbe GPS/GPRS biztonsági berendezés kerül beépítésre, a futamidőre biztosítjuk a felügyeleti szolgáltatást és érvényesítjük a biztosítási díjkedvezményt is
 • üzemanyagkártya szolgáltatásunk igényelhető: megállapodás alapján biztosítunk üzemanyagkártyát (Shell, MOL, OMV), majd a kiválasztott vásárlási jogosultsági szintnek megfelelő üzemanyagkártyák időszakos forgalmi adatait feldolgozva tételes kimutatás mellett összesített számlát készítünk

 

 

Tanácsadás

Gépjárműflotta analízis szolgáltatásunk keretében meglévő gépjárműflotta szakszerű felmérését követően üzemeltetési, finanszírozási, vagy vételi ajánlatot készítünk.

Kiegészítő ügyintézési szolgáltatások

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal, szerteágazó kapcsolatrendszerünkkel gyorsabb, egyszerűbb és eredményesebb ügyintézést kínálunk. Hatósági-, biztosítási- és kárügyintézés.

Cégünk biztosítás szolgáltatása kiterjed a határozott idejű tartós bérletbe adott gépjárművek tekintetében:

 • a forgalomba helyezés előtt, annak keretében a CASCO, a GFB, illetve a kiegészítő baleset és poggyászbiztosítások megkötésére
 • a Bérleti Szerződés ideje alatt a biztosítások teljes körű kezelésére, valamint
 • káresemények bonyolítására
 
 

Assistance szolgáltatás

A Future Fleet által közvetített szolgáltatás az európai ARC standard alapján kiterjed Magyarország és az európai államok területére egyaránt.

 • a jármű azonnali menetképtelenségét okozó műszaki hiba (mechanikus, elektromos, stb.) esetén az út mentén helyszíni segítségnyújtásra
 • a helyszínen nem javítható, illetve baleset következtében mozgásképtelenné vált gépjármű (3,5 t megengedett együttes tömegig) legközelebbi szervizbe szállítására
 • szállásbiztosításra, maximum 3 éjszakára a jármű javítás idejére
 • a javítandó gépjárműben az utas részére biztosítjuk, hogy elvisszük a tervezett célállomásra


Finanszírozási megoldásaink

 

Az üzletág teljes körű flottakezelési szolgáltatást és finanszírozást végez. Ügyfeleink igényei szerint mind az üzemeltetés, mind a finanszírozás különböző megoldásokban valósítható meg. Egyedi konstrukciókat kínálunk optimalizált és tervezhető költségekkel. Sokrétű finanszírozási megoldásainkkal biztosítjuk a leginkább megfelelő gépjárműpark beszerzését és gazdaságos fenntartását.

Igény esetén várjuk érdeklődését autó tartós bérlettel, operatív lízinggel kapcsolatosan is!

 • Határozott idejű tartós bérlet:
  A bérlő által kiválasztott gépjárműveket megvásároljuk, majd eszköznyilvántartásunkban aktiváljuk és az egyedi bérleti szerződés szerinti határozott időre tartós bérletbe adjuk. Ebben a konstrukcióban a gépjárművek eszközértéke nem terheli eszközállományát.
   
 • Nyíltvégű pénzügyi lízing (közvetített pénzügyi szolgáltatás)
  Refinanszírozási konstrukció, melyben közreműködésünkkel közvetlenül van lehetősége lízingszerződés kötésére, a gépjárműflotta üzemeltetésére pedig cégünk kínál megoldást.
   
 • Zártvégű pénzügyi lízing (közvetített pénzügyi szolgáltatás)
  Pénzügyi finanszírozással beszerzett, cégünk által kezelt járműveire a finanszírozási szerződés lejártával tulajdonjogot szerezhet - ehhez közreműködő lízingpartnerünkkel közvetlen megállapodási lehetőséget biztosítunk.

 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.