Rólunk

A Future FM Létesítménygazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság 100%-os magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt teljes körű facility management szolgáltatást az ország egész területén. 1991 óta társaságunk tevékenységi köre a piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően folyamatosan bővült, mára meghatározó szereplőjévé váltunk a magyarországi létesítménygazdálkodási, valamint a Future Security Zrt.-n keresztül a biztonsági piacnak. Cégcsoportunk legfiatalabb tagjának, a gépjárműflotta kezelési üzletág szolgáltatásait a Future Fleet Kft. látja el.
 

 Az ingatlanokkal, külső területekkel és gépparkkal kapcsolatos teljes szolgáltatási skálát integráltan, szinte teljes egészében lefedjük saját cégcsoportunkkal. Komplett rendszerünk bármelyik eleme önállóan is választható, versenyképes megoldást nyújt.

Eredményeinkre büszkék vagyunk: az elmúlt közel 25 év alatt felépítettünk egy stabil cégcsoportot. Szolgáltatási területeinken bebizonyítottuk, hogy a piac elismeri a minőséget és a korrektséget. Létrehoztunk egy kapcsolatorientált, alkotást ösztönző munkatársi csapatot. Értéket teremtettünk és megőriztük a ránk bízott értékeket.

Helyszínre szabott facility management szolgáltatással kapcsolatosan: kérje ajánlatunkat