Future FM Létesítménygazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság 100%-os magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt teljes körű facility management szolgáltatást az ország egész területén. 1991 óta társaságunk tevékenységi köre a piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően folyamatosan bővült, mára meghatározó szereplőjévé váltunk a magyarországi létesítménygazdálkodási, valamint a Future Security Service Kft.-n keresztül a biztonsági piacnak. Cégcsoportunk legfiatalabb tagjának, a gépjárműflotta kezelési üzletág szolgáltatásait a Future Fleet Kft. látja el.

Az ingatlanokkal, külső területekkel és gépparkkal kapcsolatos teljes szolgáltatási skálát integráltan, szinte teljes egészében lefedjük saját cégcsoportunkkal. Komplett rendszerünk bármelyik eleme önállóan is választható, versenyképes megoldást nyújt.

Eredményeinkre büszkék vagyunk: az elmúlt közel 25 év alatt felépítettünk egy stabil cégcsoportot. Szolgáltatási területeinken bebizonyítottuk, hogy a piac elismeri a minőséget és a korrektséget. Létrehoztunk egy kapcsolatorientált, alkotást ösztönző munkatársi csapatot. Értéket teremtettünk és megőriztük a ránk bízott értékeket.

Cégtörténet

Társaságunk tevékenységi köre 1991 óta piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően folyamatosan bővült, mára meghatározó szereplőjévé váltunk a magyarországi létesítménygazdálkodási, valamint a biztonsági piacnak.

Országos hálózatunk

Szolgáltatásainkat országos hálózatunkon keresztül biztosítjuk. Ennek kialakításakor és fejlesztésekor jelenlegi ügyfeleink terjeszkedési terveit, a gazdaság egyes területeinek fejlődési irányait, valamint az EU-ajánlások szerint kialakított régió rendszert vettük figyelembe.

Régió központjainkon keresztül szervezzük üzletági és teljes körű szolgáltatásunk koordinálását, biztosítjuk a vezetői-, infrastrukturális- és erőforrás hátterünket, valamint fejlesztjük üzleti kapcsolatainkat a területek vállalkozásaival.

Megfelelünk az országos hálózattal rendelkező ügyfelek bármilyen létesítménygazdálkodási, valamint az ezzel kapcsolatos információs és adminisztrációs igényének.

Díjak és elismerések

Az év üzemeltető cége 2015

D&B Oklevél

Zöld takarítás védjegy

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.