Válasszon nyelvet

A Future FM Cégcsoport magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt teljes körű facility management szolgáltatást az ország egész területén. 1991 óta társaságunk tevékenysége a piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően folyamatosan bővült.

Mára meghatározó szereplőjévé váltunk a magyarországi létesítménygazdálkodási, valamint a biztonsági piacnak is.

Cégcsoportunk legfiatalabb tagjának, a gépjárműflotta kezelési üzletág szolgáltatásait a Future Fleet Kft. látja el.

Az ingatlanokkal, külső területekkel és gépparkkal kapcsolatos teljes szolgáltatási skálát integráltan, szinte teljes egészében lefedjük saját cégcsoportunkkal. Komplett rendszerünk bármelyik eleme önállóan is választható, versenyképes megoldást nyújt.

Eredményeinkre büszkék vagyunk: az elmúlt több, mint 30 év alatt felépítettünk egy stabil cégcsoportot. Szolgáltatási területeinken bebizonyítottuk, hogy a piac elismeri a minőséget. Létrehoztunk egy kapcsolatorientált, alkotást ösztönző munkatársi csapatot. Értéket teremtünk és megőriztük a ránk bízott értékeket.

Cégtörténet

A Future FM Cégcsoport 1991-ben a takarítás üzletággal, önállóan kezdte el a működést. Majd szép lassan, ahogy a piac és ügyfeleink változó igényeire válaszként folyamatosan bővült tevékenyégeink köre, mára meghatározó szereplőjévé váltunk a magyarországi létesítménygazdálkodási, valamint a biztonsági piacnak.

Országos hálózatunk

Szolgáltatásainkat országos hálózatunkon keresztül biztosítjuk. A kialakításnál és a fejlesztéseknél jelenlegi ügyfeleink terjeszkedési terveit, a gazdaság egyes területeinek fejlődési irányait, valamint az EU-ajánlások szerint kialakított régió rendszert vesszük figyelembe.

Régió központjainkon keresztül szervezzük üzletági és teljes körű szolgáltatásunk koordinálását, biztosítjuk a vezetői-, infrastrukturális- és erőforrás hátterünket, valamint fejlesztjük üzleti kapcsolatainkat a területek vállalkozásaival.

Megfelelünk az országos hálózattal rendelkező ügyfelek bármilyen létesítménygazdálkodási, valamint az ezzel kapcsolatos információs és adminisztrációs igényének.

Díjak és elismerések

Az év üzemeltető cége 2015

Energiahatékony Vállalat

Zöld takarítás védjegy

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.