Válasszon nyelvet

Alapító tagja vagyunk LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), a szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FMpiacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését. A szövetség megalakulásáról, munkájáról olvassa el a következő sajtómegjelenéseket, közleményeket:
Megalakult a LEOAlapítói oklevél - Megújuló létesítménygazdálkodás - Ajánlás vezetőknek: a vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése - Future FM nyilatkozata a vállalati fenntarthatóság komplex értelmezéséről

Célunk a facility management szektor fejlesztése, ezért részt veszünk a működési sztenderek kialakításában, tudásközpont létrehozásában és segítjük a felhasználói kultúra fejlesztését. 
Büszkék vagyunk arra, hogy a LEO tagjaként részt vehettünk jelen kutatásban, ami a valaha volt legátfogóbb FM felmérés: http://www.fmbenchmarking.hu/ 

Magyarországi Üzleti Tanács a fenntartható Fejlődésért (BCSDH) változásvezető tagjaként csatlakoztunk az Action 2020 programhoz, mert hisszük, hogy a vállalatunk is pozitív irányba tudja befolyásolni a negatív társadalmi és környezeti folyamatokat. Az Action 2020 egy olyan cselekvési platform, ahol a vállalatok megoszthatják egymással a környezeti és társadalmi kihívásokra adott üzleti megoldásaikat annak érdekében, hogy az üzleti szektor eredményes és hatásos válaszokkal reagálhasson a hazai fenntarthatósági és egyben üzleti kihívásokra.

Alapító tagja vagyunk a HFMS-nek (Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség), továbbá a MATISZ-nak (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség) és részt vettünk a takarítási szolgáltatások minőségmérési rendszerét meghatározó Európai Minőségellenőrzési Szabvány magyarországi honosításában. 

Tagja vagyunk a houstoni központú Nemzetközi Facility Management Szövetségnek, az International Facility Management Association-nek (IFMA). Ezzel a tagsággal lehetőség nyílt a nemzetközi facility management vérkeringésébe bekapcsolódva a legújabb elvek megismerésére és felhasználására a mindennapi munka során.

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetségen keresztül kapcsolódunk az EuroFM vérkeringésébe. Társaságunk több éve tagja az Épületfenntartók Országos Egyesületének (HUFMA Hungarian Facility Management Association).

Az Euroliance tagjává váltunk 2008-tól nevesített szolgáltatóként. Olvassa el az együttműködési megállapos megkötéséről szóló interjút:
Nemzetközi vérkeringésben a Future FM Zrt. Részt veszünk az Európai FM Szabványok magyarországi honosításában is: Létesítménygazdálkodás műszaki szabványbizottsági ülés

A Future Security Zrt. 2003-tól tagja a Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének  és alapító tagja a Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetségének (MBVMSZ).

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése érdekében részt veszünk a nemzetközi vásárokon és szakkiállításokon, indulása óta minden üzletágunk közvetlen technológia import alapján szervezi működését.

A Business Superbrands 2015 cím elnyerését részben a létesítménygazdálkodási szakmai szövetségekben végzett munkánknak köszönhetjük. A független szakemberekből álló zsűri sok egyéb szempont mellett a szakmai szövetségek ajánlásainak segítségével cégünket a legkiválóbb üzleti márka díjával jutalmazta meg. Bővebben erről a ’Superbrand lett a Future FM’ oldalunkon olvashat.

 

Egyéb minősítéseink és biztosításaink

 

A Future Security Zrt. Honvédelmi Minisztérium Beszerzési és Biztonsági Beruházási Hivatala "NATO Beszállításra Alkalmas'' határozatával rendelkezik 2003 óta.

A tanúsítvány szerint jogosultak vagyunk az Észak-atlanti Szerződés Szervezete, valamint tagországai által kiírásra kerülő pályázatokon való részvételre. 
 

 A 218/2011. (X.19.) kormányrendelet 12 § (1) bekezdése alapján végrehajtott nemzetbiztonsági ellenőrzés eredményeként cégünk 2012. decemberében felvételre került a biztonsági követelményeknek előzetesen megfelelt ajánlattevők jegyzékére.

Partnereink iránti elkötelezettségünk, szolgáltatásaink minőségéért érzett felelősségünk, munkatársaink lelkiismeretessége biztosítja a károk elkerülését. Ezen túl magas értékre, teljes tevékenységünkre és az esetleges káresemények széles körére kötött felelősségbiztosítási konstrukciókkal is garantáljuk ügyfeleink teljes biztonságát és nyugalmát. 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.