biztonsági szolgáltatás kamerarendszerrel

 

Jelentse a kihívást az őrzési szolgáltatás rendszeressége, vagy a feladat egyes sajátosságai, professzionális biztonsági megoldásaink 100%-os védelmet biztosítanak speciális eljárásainknak köszönhetően. Legyen szó élőerős őrzés védelemről, biztonságtechnikai eszközöket igénylő vagyonvédelemről, vagy bármely olyan tevékenységről, melyek ellátására alapvetően biztonsági őrökre, járőrszolgálatra vagy felügyeleti, riasztó rendszerekre van szüksége. 

Bízzon ránk mindent, ami a biztonsággal kapcsolatos! 

Az olyan cégek ajánlatkérései sem okoznak gondot számunkra, amelyek a vagyonvédelem tekintetében különleges eszközöket kívánnak meg, akár az őrizendő épületek méreteiből kifolyólag, akár bennük zajló tevékenységből adódó jelentős értékek megléte végett.


Legyen szó bármilyen jellegű felhasználási területről: irodaházról, üzemi, ipari objektumról, áruházról vagy szállodáról, célunk a ránk bízott területen dolgozók vagy annak
látogatóinak teljes körű védelme, valamint a ránk bízott ingatlan, illetve az ott található ingóságok maradéktalan megőrzése.

Tapasztalatainkra támaszkodva 1998 óta fejlesztjük a ma már a legmagasabb igényeket is kielégítő biztonsági szolgáltatásainkat, nem véletlen, hogy a Future Security Zrt.
a magyar vagyonvédelmi piacon is az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalat.

Minden az Ön biztonságáról szól!

Személy-és vagyonvédelmi feladataink ellátásához szükséges hátterünket folyamatosan innovatív szemlélettel fejlesztjük, szolgáltatásaink auditált ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetirányítási, valamint NATO AQAP 2120, illetve ISO 9001 szabványrendszer szerinti működnek.

AEO (Authorised Economic Operator / Engedélyezett Gazdálkodó) szabvány szerinti szolgáltatást nyújtunk ezen minősítéssel bíró partnereink számára.
Biztonsági őr kollégáink felkészítése során egységes oktatási rendszert alkalmazunk. Valamennyi vagyonőrünk számára új és a szolgáltatási helyhez kapcsolódó, specifikus ismereteket biztosítunk a munkába lépést megelőzően és színvonalas, szakmai háttérrel vagyunk jelen a vagyonvédelmi cégek piacán.

Interaktív oktató anyagok és e-learning tanfolyamok segítségével garantáljuk, hogy valamennyi vagyonőr munkatársunk hibátlanul és maradéktalanul látja el feladatait.
Komoly hangsúlyt fektetünk a legmodernebb technológiák adaptálására, így olyan innovatív műszaki megoldásokat alkalmazunk, mint az IP alapú, intelligens kamerarendszerek (Intellio), a multifunkciós járőrellenőrző rendszerek, vagy az energiatakarékos LED-technológia.

Ismerje meg vagyonvédelmi szolgáltatásainkat!

Biztonságtechnikai megoldásainkat évtizedes szakmai tapasztalattal, kvalifikált szakemberekkel nyújtjuk, munkánkat speciális eszközök és felszerelések segítik. Jelszavunk és alapvető értékünk a transzparencia: teljesítménymutató kulcs (KPI - key performance indicator) alkalmazásával szolgáltatásaink minden elemét önmagában és összességében is mérhetővé tettük.
Tökéletesen független mérési és ellenőrzési eszközeink kizárják az iparágban egyébként gyakori „szakmai magyarázatokat”: utólagos emberi beavatkozástól független, objektíven mérhető és értékelhető eredményeket garantálunk.

 

Védelmünk kulcsa: az élőerős őrzés-védelem

 

A valóban professzionális személy-és vagyonvédelem alapja a szituációknak megfelelő azonnali és hatékony értékelés és beavatkozás. Az élőerő és a technika kombinációjának köszönhetően mindezt nagy rugalmassággal biztosítjuk bármely felmerülő esetben.

 • általános objektumvédelmi eljárások jellemzően irodaházak, üzemi területek, kórházak és kulturális létesítmények területén:
  Be- és kiléptetés, érkező vendégek fogadása és kísérete, szolgálati okmányok vezetése, járőrtevékenység, biztonsági rendszerek kezelése és üzemeltetése, rendkívüli események hatékony kezelése

 • eseti, vagy rendkívüli objektumvédelmi eljárások jellemzően kereskedelmi létesítmények, áruházak, üzemek, gyárak és tömeg rendezevényeket bonyolító kulturális és sportlétesítmények területén:
  Alkohol és kábítószer ellenőrzés, aktív közreműködés belső vizsgálatokban és hatósági intézkedés során, AEO teljes 5. szakaszára vonatkozó kidolgozási terv, RFID kártyák kezelése, gépkocsi típus specifikus ellenőrzés, robbanóanyagok (robbanótest) okozta kockázatok kezelése és bombariadó séma, egészségi, biztonsági és környezetvédelmi (EHS/HSE) kockázatok kezelése.

 • kereskedelmi üzletek, áruházak, bevásárlóközpontok egyedi őrzés-védelme:
  Formaruhás őrzés-védelem, detektív szolgálat (külső elkövetők és belső visszaélések esetén is), ruházat- és csomagellenőrzés, kamerás megfigyelés.

 • komplex vagyonvédelem:
  Az élőerős őrzés és biztonságtechnikai-távfelügyeleti rendszerek együttes, kombinált alkalmazása kiemelten raktározási és készletezési feladatokat ellátó területek esetén javasolt. Ide tartozik az üzletek biztonsági tesztelése, biztonságtudat fejlesztése, biztonsági és vagyonvédelmi oktatások, biztonsági és marketing típusú próbavásárlás és a belső biztonsági problémák kezelése is.
 
 

Biztonságtechnika 

Hatékony és modern, teljes körűen az adott épületre szabott technikai rendszereinket saját szakembereink telepítik. Biztos lehet benne, hogy vagyontárgyainak és épületeinek védelme 100%-os összetettségben zajlik majd, ha cégünket választja.

Videó felügyeleti rendszereink - IP alapú kamerarendszerek, intelligens, digitális rögzítés és képfeldolgozás, szoftveres visszakeresési funkcióval:

 • videó felügyeleti rendszerek a tökéletes őrzés-védelem érdekében
 • riasztó rendszerek: GPRS-technológia 24 órás diszpécser szolgálattal
 • járőrellenőrző rendszerek: multifunkciós online rendszerek alkalmazása (MOHAnet)
 • beléptető rendszerek: személy- és gépjármű-forgalom ellenőrzése (fémdetektor, röntgen és rendszám-felismerés), parkolórendszerek és parkolóautomaták üzemeltetése
 • komplex biztonságtechnikai rendszerek: tűzjelző rendszerek és épületfelügyelet integrálása, áruvédelem, személyvédelmi rendszerek (támadásjelzők), adat- és információvédelem, mechanikai védelmi rendszerek

Távfelügyelet

 
24 órás szakmai távfelügyeleti központot üzemeltetünk a riasztóberendezések hatékony felügyeletére. Az előírt protokoll azonnal megkezdődik, ha behatolást érzékel a rendszer (a diszpécser információi alapján a gépjármű távfelügyelet és a készenléti járőrszolgálat azonnali hatállyal megkezdi munkáját).
 

Személyvédelem

 
Üzleti tárgyalások, fogadások és mindennemű hivatalos személyi megjelenés alkalmára magasan képzett munkatársaink szolgálatára számíthat.
 • kulturált megjelenésű, magas fokon kiképzett, önvédelmi sportokban jártas munkatársak
 • idegen nyelven beszélő és természetesen jogosítvánnyal rendelkező személyvédelmi szakemberek
 • demonstratív, vagy rejtett jelenlét
 • helyszínbiztosítás, kockázatelemzés és védelmi tervek készítése

Speciális szolgáltatásaink

Célunk: a biztonság hatékony növelése, valamint a biztonsági kockázatok csökkentése.

 • magánnyomozás, tanácsadás
 • marketing célú próbavásárlás
 • rendezvénybiztosítás

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.