Válasszon nyelvet

biztonsági szolgáltatás kamerarendszerrel

 

Biztonsági szolgáltatásaink komplex megoldásokat nyújtanak.  Legyen szó élőerős őrzés-védelemről, biztonságtechnikai eszközöket igénylő vagyonvédelemről, vagy bármely olyan tevékenységről, melyek ellátására biztonsági őrökre, járőrszolgálatra vagy felügyeleti, riasztó rendszerekre van szükség. A biztonsági rendszerek kivitelezését, üzemeltetését és karbantartását saját szakembereinkkel valósítjuk meg.

Bízzon ránk mindent, ami az őrzés-védelemmel kapcsolatos! 

Az olyan ajánlatkérések sem okoznak gondot számunkra, amelyek a vagyonvédelem tekintetében különleges eszközöket igényelnek, legyen szó akár az épületek méreteiről, akár a tevékenységből adódó jelentős értékek őrzéséről és védelméről.

 


Megemlíthetünk bármilyen jellegű felhasználási területet: irodaházat, üzemi, ipari objektumot, áruházat vagy szállodát, célunk a ránk bízott területen a dolgozók és
látogatók teljes körű védelme, valamint az ingatlan, illetve az ott található ingóságok maradéktalan megőrzése.

A Future Security tapasztalataira támaszkodva 1998 óta fejleszti a legmagasabb igényeket is kielégítő biztonsági szolgáltatásainkat.

Minden a biztonságról szól!

Személy-és vagyonvédelmi feladataink ellátásához szükséges hátterünket folyamatosan innovatív szemlélettel fejlesztjük. 
 
Szolgáltatásainkra vonatkozóan auditált minőségirányítási (ISO 9001), információbiztonsági (ISO 27001) rendszerrel rendelkezünk.

AEO (Authorised Economic Operator / Engedélyezett Gazdálkodó) szabvány szerinti szolgáltatást nyújtunk ezen minősítéssel bíró partnereink számára.
Biztonsági őr kollégáink felkészítése során egységes oktatási rendszert alkalmazunk, továbbá valamennyi vagyonőrünk számára a szolgáltatási helyhez kapcsolódó, specifikus ismereteket biztosítunk a munkába lépést megelőzően.

Interaktív oktató anyagok és e-learning tanfolyamok segítségével garantáljuk, hogy vagyonőr munkatársunk hibátlanul és maradéktalanul látja el feladatait.
Komoly hangsúlyt fektetünk a legmodernebb technológiák adaptálására, így olyan innovatív műszaki megoldásokat alkalmazunk, mint az IP alapú, intelligens kamerarendszerek (Intellio), a multifunkciós járőrellenőrző rendszerek, vagy az energiatakarékos LED-technológia.
Színvonalas szakmai hátterünknek köszönhetően a vagyonvédelmi cégek piacán kiemelkedő szerepet töltünk be.

Ismerje meg vagyonvédelmi szolgáltatásainkat!

 

Biztonságtechnikai megoldásainkat évtizedes szakmai tapasztalattal, kvalifikált szakemberekkel nyújtjuk, munkánkat speciális eszközök és felszerelések segítik. A szolgáltatásaink transzparensek és ellenőrizhetőek. Mérési és ellenőrzési eszközeink kizárják az emberi beavatkozás miatti esetleges hibákat, ezért független, objektíven mérhető és értékelhető eredményeket garantálunk.

 

Szolgáltatásunk kulcsa: az élőerős őrzés-védelem

 

A professzionális személy-és vagyonvédelem alapja a szituációknak megfelelő azonnali és hatékony értékelés és beavatkozás. Az élőerő és a technika kombinációjának köszönhetően mindezt nagy rugalmassággal biztosítjuk bármely felmerülő esetben.

 • általános objektumvédelmi eljárások jellemzően irodaházak, üzemi területek, kórházak és kulturális létesítmények területén:
  Be- és kiléptetés, érkező vendégek fogadása és kísérése, szolgálati okmányok vezetése, járőrtevékenység, biztonsági rendszerek kezelése és üzemeltetése, rendkívüli események hatékony kezelése

 • eseti, vagy rendkívüli objektumvédelmi eljárások jellemzően kereskedelmi létesítmények, áruházak, üzemek, gyárak és tömegrendezvényeket bonyolító kulturális és sportlétesítmények területén:
  Alkohol és kábítószer ellenőrzés, aktív közreműködés belső vizsgálatokban és hatósági intézkedés során, AEO teljes 5. szakaszára vonatkozó kidolgozási terv, RFID kártyák kezelése, gépkocsi típus specifikus ellenőrzés, robbanóanyagok (robbanótest) okozta kockázatok kezelése és bombariadó séma, egészségi, biztonsági és környezetvédelmi (EHS/HSE) kockázatok kezelése.

 • kereskedelmi üzletek, áruházak, bevásárlóközpontok egyedi őrzés-védelme:
  Formaruhás őrzés-védelem, detektív szolgálat (külső elkövetők és belső visszaélések esetén is), ruházat- és csomagellenőrzés, kamerás megfigyelés.

 • komplex vagyonvédelem:
  Az élőerős őrzés és biztonságtechnikai-távfelügyeleti rendszerek együttes, kombinált alkalmazása kiemelten raktározási és készletezési feladatokat ellátó területek esetén javasolt. Ide tartozik az üzletek biztonsági tesztelése, biztonságtudat fejlesztése, biztonsági és vagyonvédelmi oktatások, biztonsági és marketing típusú próbavásárlás és a belső biztonsági problémák kezelése is.
 
 

Biztonságtechnika 

Hatékony és modern, az adott épületre szabott technikai rendszereinket saját szakembereink telepítik. Amennyiben cégünket választja, biztosítjuk vagyontárgyainak és épületeinek komplex védelmét.

Videó felügyeleti rendszereink - IP alapú kamerarendszerek, intelligens, digitális rögzítés és képfeldolgozás, szoftveres visszakeresési funkcióval:

 • videó felügyeleti rendszerek a tökéletes őrzés-védelem érdekében
 • riasztó rendszerek: GPRS-technológia 24 órás diszpécser szolgálattal
 • járőrellenőrző rendszerek: multifunkciós online rendszerek alkalmazása (MOHAnet)
 • beléptető rendszerek: személy- és gépjármű-forgalom ellenőrzése (fémdetektor, röntgen és rendszám-felismerés), parkolórendszerek és parkolóautomaták üzemeltetése
 • komplex biztonságtechnikai rendszerek: tűzjelző rendszerek és épületfelügyelet integrálása, áruvédelem, személyvédelmi rendszerek (támadásjelzők), adat- és információvédelem, mechanikai védelmi rendszerek
 • betörés-és tűzjelző rendszerek 

 

Távfelügyelet

 
24 órás szakmai távfelügyeleti központot üzemeltetünk a riasztóberendezések hatékony felügyeletére. Az előírt protokoll azonnal megkezdődik, ha behatolást érzékel a rendszer (a diszpécser információi alapján a gépjármű távfelügyelet és a készenléti járőrszolgálat azonnali hatállyal megkezdi munkáját).
 

Személyvédelem

 
Üzleti tárgyalások, fogadások és mindennemű hivatalos személyi megjelenés alkalmára magasan képzett munkatársaink szolgálatára számíthat.
 • kulturált megjelenésű, szakképzett, önvédelmi sportokban jártas munkatársak
 • idegen nyelven beszélő és jogosítvánnyal rendelkező személyvédelmi szakemberek
 • demonstratív, vagy rejtett jelenlét
 • helyszínbiztosítás, kockázatelemzés és védelmi tervek készítése
 • objektum őrzés
 • recepció és portaszolgálat
 • értékőrzés és személyvédelem

 

 Speciális szolgáltatásaink

Célunk: a biztonság hatékony növelése, valamint a biztonsági kockázatok csökkentése.

 • magánnyomozás, tanácsadás
 • marketing célú próbavásárlás
 • rendezvénybiztosítás

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.