archive iratkezelés irattárolás

 

1997 óta nyújtunk professzionális iratkezelési szolgáltatásokat partnereink számára. Mindez összetettségében jelent irattározást, bértárolást, archiválást, iratmegsemmisítést és még számtalan, opcionálisan felmerülő dokumentumkezelési megoldást.

Válassza precíz irattározási megoldásunkat!

A kezdetektől fogva megtartjuk az általunk kezelt cégarchívumokra igaz és számunkra kiemelt fontosságú ismérveket: az áttekinthetőséget, a rendszerezettséget, visszakereshetőséget és a dokumentumok állagmegóvását.
Számos elégedett ügyféllel bővültünk, miközben az irattározott anyagaikat a rendszeresen változó előírásoknak és trendeknek megfelelően kezeljük. Mindebben komoly segítségünkre van saját fejlesztésű dokumentumkezelő rendszerünk is. 

Rendszerben gondolkodva korszerűsítjük iratkezelési szolgáltatásainkat!

A folyamatos technikai fejlődés és a szigorúbb irattározási követelmények eredményeként ma már nehezen lennének kezelhetőek a korábban csupán papíralapon működő nyilvántartások. Ma egy áttekinthető és gyors kikeresést biztosító irattár korszerűbb archiválási feltételeket, esetenként dokumentum nyilvántartó szoftvert igényel. Közel húsz éves tapasztalatainkra építve és a legújabb technikákat alkalmazva hoztuk létre saját fejlesztésű iratkezelési szoftverünket és hasonlóképpen saját tervezésű önzárós dobozainkat.

Kiforrott rendszereinket számos elégedett partnerünk alkalmazza. Részletekkel kapcsolatban kérje egyedileg az Önök archívumára szabott ajánlatunkat!

Szolgáltatásainkra vonatkozóan auditált minőségirányítási (ISO 9001), környezetirányítási (ISO 14001) és munka-egészségügyi irányítási rendszerrel (BS OHSAS 18001) rendelkezünk.

Ismerje meg alaposabban irattározási megoldásainkat!

 


Tökéletesen áttekinthető cégarchívumokat és rendszereket alkotunk, szolgáltatásainkat az adatvédelemre, az információbiztonságra és az iratkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályoknak, valamint a helyi irattári tervnek megfelelően végezzük.
Felkészült szakemberekkel, minden feltételnek megfelelő irattárral és naprakész információs rendszerrel állunk partnereink rendelkezésére.
 
 

Iratattározás

 

Ami jellemző iratrendezési szolgáltatásunkra: áttekinthető rendszer,
pontos kikereshetőség és folyamatosan csökkenő tárolandó iratmennyiség.

 • helyszíni felmérés az irattári terv és iparági standardok alapján
 • saját fejlesztésű iratkezelési szoftver, precíz visszakereshetőség és ellenőrizhetőség
 • irattári listák, nyilvántartások elkészítése
 • dobozos tárolás és irattári elhelyezés
 • szolgáltatásainknak köszönhetően egyszerűbb selejtezés lényegesen csökkenő iratmennyiséggel
 • minden időben megbízható archiválás és dokumentumkezelés

Iratok és elektronikus adathordozók tárolása, szállítása

 

Mindenkori biztonságos tárolás, megfelelve a gyors tájékozódás, a fizikai állagmegőrzés és az olvashatóság maradandósága feltételeinek.

 • bér-irattárolás keretében folyamatos adatszolgáltatás és tételes raktárjegyzék mellett biztosítjuk az érkeztetett iratok megfelelő tárolóeszközökbe helyezését, tűz- és vagyonbiztonsági berendezésekkel felszerelt rakterünkben
 • bértárolási szolgáltatást nyújtó központi irattárunk egy riasztórendszerrel és biztonsági őrrel védett, minden igényt kielégítő infrastruktúrával felszerelt telephely, ahol 24 órás helyszíni anyagmozgató és koordinátori jelenléttel, valamint online kapcsolattal is rendelkezésére állunk
 • nagyobb mennyiségű iratanyagok biztonságos, sérülésmentes szállítását megfelelő eszközökkel és felkészült szakemberek felügyeletével garantáljuk

Irattartó dobozok alkalmazása

 

Létrehoztuk az irattározási feladatok elmaradhatatlan kellékeit, saját tervezésű, speciális tárolódobozainkat, melyek akár 30 kg teherbírásra is képesek.

 • ragasztást vagy egyéb rögzítést nem igénylő, többszörösen megerősített oldalú, önzáró dobozok
 • kiváló minőség, pormentes zárás
 • a kialakításnak köszönhetően egyszerű, biztonságos mozgatás és szállítás
 
 

Iratok selejtezése és megsemmisítése

 

Kényelmes, megbízható és környezetbarát megoldásokban számíthat ránk, a törvényi és egyéb előírások maximális betartásával, az irattározási folyamatok utolsó lépéseinél is:

 • rugalmas, de minden esetben precíz eljárások a vállalati iratkezelési szabályzat és irattári terv, a future archive központi iratkezelési szabályzata, valamit az esetleges speciális előírások szerint
 • a magánlevéltári anyag védelméről szóló törvény hatálya alá eső szervezetek kiszolgálása, mely levéltári kötelezettségekről bővebben a Magyar Országos Levéltár hivatalos oldalán olvashat
 • részletesen dokumentált, biztonságos elszállítás, vagy biztonsági konténerek és mobil zúzógép alkalmazásával helyszíni iratmegsemmisítés
 • zárt, környezetbarát technológiával végzett iratmegsemmisítési eljárásaink eredményeként garantáltan nem reprodukálható selejtezett iratok
 • a keletkezett papírhulladék újrahasznosításra való továbbítása, elszállítása

Iratkezelési szabályzat és irattári terv készítése

 

Tanácsadást és közreműködést garantálunk már a bevezetés során, ennek köszönhetően a „best practice” iratkezelési szabályok hatékonyan és gyorsan épülnek be a mindennapokba.

 • átvételi, nyilvántartási, leírási, továbbítási, irattározási, selejtezési, levéltári átadási rend meghatározása
 • rugalmas, bármely szervezet működésének és egyedi sajátosságainak megfelelő rendszer kialakítása
 • nyomonkövethetőség, visszakereshetőség, pontos nyilvántartás és folyamatos ellenőrzés biztosítása 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.