Társadalmi felelősségvállalás

A Future FM Zrt. alkalmazásában az MSZ ISO 26000:2011 szabvány szerint a szervezetirányítás területén a társadalmi felelős szerepvállalásra irányuló cselekedeteink, stratégiánk és folyamatainkat az Integrált Irányítási rendszerünk részeként kezeljük. Társaságunk társadalmi felelősségvállalását átfogó értékteremtésben látjuk, mely egyaránt szolgálja a környezetünket, a működésünk érintettjeit és a társadalom javát.

Társadalmi felelős szerepvállalásunk stratégiája és alapelvei szerint létesítménygazdálkodási szolgáltatásaink teljesítése során megvalósítható programokat indítunk. A fenntartható fejlődés jegyében és a környezetirányítási rendszerünk szerint a működésből származó környezeti terhelést fokozatosan csökkentjük, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy minél kevésbé szennyezzük környezetünket.

 

 A munkahelyi egészségvédelem jegyében a MEBIR rendszerünk működtetése elősegíti a munkavédelmi szabályok betartását, valamint a munkahelyi balesetek és egészségkárosodások megelőzését.

Üzemeltetett munkahelyi éttermeinkben élelmiszerbiztonsági rendszerünk szerinti működéssel gondoskodunk a partnereink dolgozóinak egészséges és biztonságos étkezési lehetőségeiről.

 

A közösségi célok érdekében központilag megszervezzük a munkatársaink önkéntes munkáját és a szponzorációs támogatásaink kiválasztási rendszerét.

CSR szóvivőnk és CSR vezetőnk lelkes munkája nyomán célunk, hogy a társadalmilag felelős viselkedés cégünk egészét átható, a szervezeti kultúrába szervesen beépülő szemléletmód legyen. A jó ügyeket, felelős viselkedést szolgáló szervezetekkel partnerként együttműködve teszünk a tágabb közösségért, amelyben cégünk működik.


    Batári Ferenc                                             Szilágyi Áron
     vezérigazgató                                   megbízott CSR szóvivő

 

 

 

Olvasson részletesebben társadalmi felelősségválallással kapcsolatos programjainkról:

   


 
 

 

 

Létesítménygazdálkodási megoldásainkért kattintson:

műszaki üzemeltetés - takarítás - biztonsági szolgáltatások

kertészet - étkeztetés - gépjármű flottakezelés - iratkezelés