Válasszon nyelvet

A Future FM Zrt. alkalmazásában az MSZ ISO 26000:2011 szabvány szerint a szervezetirányítás területén a társadalmi felelős szerepvállalásra irányuló cselekedeteink, stratégiánk és folyamatainkat az Integrált Irányítási rendszerünk részeként kezeljük.

Társaságunk társadalmi felelősségvállalását átfogó értékteremtésben látjuk, mely egyaránt szolgálja a környezetünket, a működésünk érintettjeit és a társadalom javát.

Társadalmi felelős szerepvállalásunk stratégiája és alapelvei szerint létesítménygazdálkodási szolgáltatásaink teljesítése során megvalósítható programokat indítunk. A fenntartható fejlődés jegyében és a környezetirányítási rendszerünk szerint a működésből származó környezeti terhelést fokozatosan csökkentjük, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy minél kevésbé szennyezzük környezetünket.

 A munkahelyi egészségvédelem jegyében a MEBIR rendszerünk működtetése elősegíti a munkavédelmi szabályok betartását, valamint a munkahelyi balesetek és egészségkárosodások megelőzését.

A közösségi célok érdekében központilag megszervezzük a munkatársaink önkéntes munkáját és a szponzorációs támogatásaink kiválasztási rendszerét.

CSR szóvivőnk és CSR vezetőnk lelkes munkája nyomán célunk, hogy a társadalmilag felelős viselkedés cégünk egészét átható, a szervezeti kultúrába szervesen beépülő szemléletmód legyen. A jó ügyeket, felelős viselkedést szolgáló szervezetekkel partnerként együttműködve teszünk a tágabb közösségért, amelyben cégünk működik.


Mikó Zoltán, vezérigazgató és Szilágyi Áron, megbízott CSR szóvivő

Olvasson részletesebben programjainkról

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.