Válasszon nyelvet

realista.hu - Ingatlanpiac reálisan

Az Év Irodája versenyen Az Év Üzemeltető Cége díjat a Future FM Zrt. érdemelte ki. A győztes a nagyon erős, professzionális mezőnyből a növekedési és innovációs képességével, valamint a szakma fejlesztése iránti elkötelezettségével tűnt ki, mondta Dr. Hajnal István, a szakmai zsűri felelős tagja.

A Future FM Zrt. 26. éve működik a létesítménygazdálkodási piacon folyamatosan bővülő, szinergiákkal biztosított széles szolgáltatási portfólióval. Egészségügyi, kereskedelmi, oktatási, kulturális létesítmények mellett ipari területen is magas színvonalú üzemeltetési szolgáltatásokat biztosítanak az ország teljes területén azonos paraméterekkel. Az elmúlt évtizedek szakmai tapasztalatával és tudásával rendelkező szakembereik a piacon elérhető új és innovatív megoldásokat kínálják partnereinknek, figyelembe véve a hatékonysági, üzemeltetés biztonsági és környezetvédelmi/fenntartható növekedési elvárásokat.

A soft- és hard FM szolgáltatási piacon palettájuk kiemelkedik széleskörűségével, mivel az üzemeltetés, takarítás, őrzés és biztonságtechnika, archiválás, étkeztetés, flotta management területén nyújtanak ár/érték arányos magas színvonalú szolgáltatásokat.
„Szerződéseinkben vállalt kötelezettségeinket növekvő számú partnereink megelégedettségére végezzük, proaktív szemlélettel aktívan részt vállalunk javaslatainkkal az üzleti partnereinkkel folytatott együttműködéseink fejlesztésében. Magyar tulajdonosi háttérrel, nagy helyismerettel és évtizedes tapasztalattal rendelkező vezetőkkel és szakemberekkel rendelkezünk. Jelentős összegeket fordítunk kollégáink képzésére, oktatására illetve belső vállalatirányítási rendszereink és infrastrukturális adottságaink korszerűsítésére” – mondta Batári Ferenc, a Future FM Zrt. vezérigazgatója.

„Vezetőink aktívan részt vesznek a hazai és nemzetközi szakmai szervezetek munkájában. Cégünk pénzügyi helyzete stabil, kiegyensúlyozott. A független, kiemelkedő márkákat díjazó bizottság, 2014-ben és 2015-ben is Business Superbrands díjjal ismerte el a tevékenységünket. 2015-ben sikeresen teljesítettük a Zöld takarítás védjegy audit követelményeit, a KT-64. Környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszer alapján, és elsők között csatlakoztunk a BCSDH Action 2020 programjához. Kitűzött céljaink megvalósításával hozzá kívánunk járulni a magyar gazdaság és társadalom, illetve ezen keresztül a világ fenntartható fejlődéséhez” – tette hozzá a Future FM Zrt. vezérigazgatója.

„Társadalmi felelősség vállalásunk stratégiája és alapelvei szerint létesítménygazdálkodási szolgáltatásaink teljesítése során megvalósítható programokat indítunk. A fenntartható fejlődés jegyében és a környezetirányítási rendszerünk szerint a működésből származó környezeti terhelést fokozatosan csökkentjük, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy minél kevésbé szennyezzük környezetünket. Célunk, hogy a társadalmilag felelős viselkedés cégünk egészét átható, a szervezeti kultúrába szervesen beépülő szemléletmód legyen. A jó ügyeket, felelős viselkedést szolgáló szervezetekkel partnerként együttműködve teszünk a tágabb közösségért, amelyben cégünk működik. Üzleti területen megtérülnek befektetéseink, a minőség iránti elkötelezettségünk hosszú távú stratégiánk. Bízunk magunkban, bízunk a korrekt versenyben és a minőségben, bízunk a Future-ben!” – összegezte céljaikat Batári Ferenc.

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.