Válasszon nyelvet

2016. február 11-én, immár hatodik alkalommal került megrendezésre „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája, amelyen cégünk újra elnyerte az Év Üzemeltetője díjat.

A neves szakemberekből álló zsűri 11 kategóriában osztotta ki a díjakat. Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

2015-ben szolgáltatásaink fejlesztésére fordítottunk figyelmet, amiért az Év Üzemeltető Cége 2015 díjra érdemessé váltunk

 

Szakmai elismerést jelentenek számunkra az új és korábbi partnereink részéről, a 2015. évben kötött megbízásaink és szerződés hosszabbításaink, bővítéseink. 2015. júliusában ünnepélyes keretek között átadták a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet új körleteit. A beruházással közel 700 hellyel növekedett a befogadóképesség. A bővítésnél saját fejlesztéssel és beruházással bevezettük a FRANKE Aqua 3000 Open vízgazdálkodási rendszert, ami tervezhetővé és szabályozottá tette a vízfelhasználást illetve gazdaságosabbá teszi a működést. A beruházással a fajlagos vízfelhasználás minimum 20%-os csökkenését tűztük ki célként.

Környezettudatos tevékenységünk elismeréseként 2015 második félévében – magyarországi létesítmény gazdálkodási cégek között elsőként – sikeresen teljesítettük a Zöld takarítás védjegy audit követelményeit, a KT-64. környezetbarát takarítási szolgáltatás feltételrendszer alapján a Tata Consultancy Service Limited Magyarország Kft. irodájában.

 2015 első félévében értékeltük a Future FM Megújul program első eredményeit. A „Teljesítmény, Tudás, Tisztelet” értékeink alapján több mint száz ötlet döntés-előkészítése és megvalósítása történt meg. Az üzleti folyamatainkat fejlesztő ötletek bevezetése mellett, munkahelyi környezetünk (új homlokzat, felújított parkoló) és a környezettudatos működés területén értünk el eredményeket. Társadalmi felelősségvállalásunk programjainak kommunikációjára felkértük az olimpiai-, világ-, és Európa- bajnok kardvívó Szilágyi Áront, akivel mint megbízott CSR szóvivő folytatjuk a munkát.

Elsők között csatlakoztunk a BCSDH Action 2020 programjához. Kitűzött céljaink megvalósításával hozzá kívánunk járulni a magyar gazdaság és társadalom illetve ezen keresztül a világ fenntartható fejlődéséhez.

 

2014-ben szolgáltatásaink alapköve az innovatív gondolkodás

2014. júliusában a cégcsoporton belül elindított Future FM Megújul program keretében új, innovatív módszerek és megoldások bevezetésén vagy a bevezetés előkészítésén kezdtünk el gondolkodni.

A programmal célunk többek között, hogy cégcsoportunkat folyamatos fejlődés alatt tartva növeljük partnereink elégedettségét és a működési hatékonyságunkat a 2 éve bevezetett, integrált vállalatirányítási, üzemeltetési és ügyfélkapcsolat kezelési szoftverünk minél jobb kihasználásával. Célunk továbbá, hogy fejlesszük a dolgozóinknak biztosított munkakörülményeket valamint a szolgáltatásainkat, a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével új, innovatív, szakmai megoldásokkal.
Cégcsoportunk számos üzemeltetési tenderen sikeresen szerepelt 2014. évben is.

Az eredmények között számos új ügyfelet köszönthettünk partnereink körében vagy hosszabbítottuk meg korábbi szerződéseinket.

A sikeres pályázati eredményeink közül kiemelnénk a Budapest Airport 5 éves műszaki üzemeltetésére kötött szolgáltatási szerződésünket, mely 2014. októberében került aláírásra. 

Sikeresen tárgyaltunk a partnereink energia beszerzéseinél, képviselve megbízóink érdekeit. Több új partnerünk igényelte ezt a szolgáltatásunkat, ez által nőtt az energia portfóliónk. Folytattuk energiatakarékos beruházásainkat, csökkentve az épületek energia fogyasztását, szem előtt tartva a környezetünk védelmét.

Okok, amiért az Év Üzemeltető Cége 2014 díjra érdemessé váltunk

Stabil háttérrel és országos hálózattal rendelkező cégcsoportunk közel 25 éve működik a piacon. Korszerű létesítménygazdálkodási (facility management) megoldásainkat a piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően formáljuk, alakítjuk.

Alapító tagja vagyunk a LEO-nak (Létesítménygazdálkodási- és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), melynek legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.  Az Euroliance (nemzetközi érdekvédelmi, szakmai szövetség) tagjává váltunk 2008-tól nevesített szolgáltatóként. Részt veszünk az Európai FM Szabványok magyarországi honosításában is.

Tapasztalatunk szerint a piac elismeri a minőséget és a korrektséget. Ügyfeleink, szolgáltatási területeink és a 2014-ben elnyert Business Superbrands minősítésünk is ezt bizonyítja. Büszkék vagyunk arra, hogy a Future FM mint márka kiérdemelte az Év Üzemeltető Cége 2014 díjat. Nevünkhöz híven, a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél több létesítményben nyújtsunk hatékony és korszerű létesítménygazdálkodást.

Ez a díj méltó elismerése módszereinknek, Partnereinkért tett erőfeszítéseinknek, és a közel 25 éves munkánknak. 100%-os magyar tulajdonú cégcsoportunkkal értéket teremtünk és megőrizzük a ránk bízott értékeket!

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.