Válasszon nyelvet

A Future FM cégcsoport minden évben tudatosan választ szervezetet, amelynek munkáját szakmai tudásával támogatja. Legyen szó takarítási technológiáról, megfelelő tisztítószerekről, karbantartásról vagy kivitelezési feladatokról.

A Future FM cégcsoport számára elengedhetetlen a társadalmi felelősségvállalás. Az összefogás, egy nemes cél érdekében végzett közös munka, olyan szemléletformáló és értékteremtő aktivitás számunkra, amely az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is prioritást élvez nálunk.

2016-ban akadálymentesített fürdőszoba került kivitelezésre a Praktikerrel közösen.

A Bátor Táborban 2001 óta daganatos és súlyos krónikus betegséggel élő gyerekeket táboroztatnak. Küldetésük, hogy közös élmények segítségével erőt nyújtsanak a nehéz helyzetekben.

2018-ban játékos formáját választottuk az adományozásnak: Kollégáink, illetve Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó, aki a Future FM CSR nagykövete, valamint Decsi András vívóedző egy sportnap keretein belül közösen, a feladatok megoldásával pontokat gyűjtöttek, ezeket pénzre váltottuk, így egy évre elegendő tisztítószerrel és eszközzel tudtuk ellátni a tábort.

A Suhanj! Alapítványt több éve támogatjuk, mivel cégcsoportunk nagyon fontosnak tartja az Alapítvány elkötelezett munkáját. Tevékenységük során, különböző sport programokat szerveznek sérült és fogyatékkal élők számára.

Kiegészítve a széleskörű, színes programjaikat, 2016-ben nyitotta meg kapuit az akadálymentes edzőtermük, és az alapítvány célja, hogy a tevékenységével eltökélten segítse az ép és hátrányos helyzetű embereket, a látás és mozgássérült, értelmi fogyatékkal élőket egyaránt abban, hogy a sportban, a mozgásban mindenki megtalálja az örömét.

2019-ben a Future FM gépészeti berendezések átalakításának támogatásával, légtechnikai megoldások kivitelezésével és több mint egy évre elegendő töltőanyag, tisztítószer adományozásával segítette az alapítványt.

Közös munkánk során hosszútávú együttműködésben gondolkodunk, nagyon fontosnak tartjuk az Alapítvány céljait, a sport fontosságát és szeretetét, mely kiegészül rengeteg segítséggel és erőt adó programokkal a korlátozott emberek számára.

Hamarosan a 2022-es CSR programunk részleteit is megmutatjuk.

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.