Válasszon nyelvet

FM Portál

Együttműködési megállapodást kötött a Future FM Zrt. az Euroliance-szal, aminek értelmében a magyar cég látja el a szövetség pán-európai megbízóit takarítási szolgáltatásokkal. Emellett a nemzetközi szervezet szakmai támogatásáról is biztosította a Future FM-et. A kölcsönös szakmai segítségnyújtással a szövetség szolgáltatásainak minél szélesebb körű terjesztését kívánja elérni.

A Euroliance 1999-ben Brüsszelben alakult, a francia létesítménygazdálkodási piac egyik meghatározó szereplője az Onet kezdeményezésére, három meghatározó nyugat-európai takarítási vállalkozással karöltve. A szövetség azzal a céllal jött létre, hogy képes legyen egész Európára kiterjedően takarítási megoldásokat nyújtani.

A szerződés érdekessége, hogy annak létrejötte a Francia Nagykövetség Kereskedelmi Kirendeltségének is köszönhető, ugyanis az Onet segítségükkel találta meg a számukra gazdasági, vállalatpolitikai, illetve minőségi elvárásainak legmegfelelőbb partnert. A kereskedelmi kirendeltség szervezi a 2008 júliusáig tartó Francia Gazdasági Év Magyarországon programsorozatot is, melynek létesítménygazdálkodási szempontból legfontosabb eseménye talán a reptéri technológiai szakmai nap lesz, melyet márciusban rendeznek.

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.