Válasszon nyelvet

A Future FM minden évben kiválaszt egy elkötelezett szervezetet, hogy segítse a működését. Szakmai tudásunkkal támogatjuk munkájukat, közösen megkeressük azokat a területeket, ahol valódi segítséget tudunk nyújtani számukra, legyen szó takarítás-technológiai tudásról, megfelelő tisztítószerekről, átépítésről vagy karbantartásról.

Suhanj! - Erőt adunk! 

Már második éve a SUHANJ! Alapítványra esett a választásunk, mert 2001 óta eltökélten segítik a sérült és fogyatékkal élő embereket abban, hogy megtalálják a mozgás örömét és egészségesebbé, fittebbé váljanak.

Ez az üzenet nagyon fontos a Future cégcsoport számára, hiszen a modernkor mozgásszegény, stresszel teli életmódja mellett nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy időt kell szakítani a mindennapi sportolásra.

A közösségi összegfogással létrehozott SUHANJ! Fitness az ország első akadálymentes edzőterme, ami látás- és mozgássérült, értelmi fogyatékkal élők, valamint épek számára is nyitott. 2016. augusztus 1. óta több mint 70.000 vendégbelépést regisztráltak az integratív közösségi teremben. Segítő munkájuk és erőt adó programjaik iránt hatalmas az igény.

Az intenzív használat miatt szükségessé vált a terem felújítása. „Több fény, több levegő és több tér – erre a 3 kulcsszóra építettük a felújításunkat” – mondta az átadás kapcsán készült rövid videóban Sebestyén Zsolt, az Alapítvány üzemeltetési vezetője. A „Future FM neve a jövőt jelenti, de nekünk már múltunk is van, hiszen már 2018-ban is támogatta a terem működését a Future FM” – tette hozzá.

„A Future FM mindig tudatosan választja meg azokat a szervezeteket, akiket támogat. A Suhanj! Alapítványra azért esett a választás, mert egy olyan alapítványról van szó, akik sokat tesznek azért, hogy hátrányos helyzetű emberek önmagukért tudjanak tenni” – nyilatkozta Takács Katalin, a cégcsoport HR vezérigazgató-helyettese.

„Bármilyen tevékenységet végez az ember, a kiegyensúlyozott élethez a mozgás elengedhetetlen. Kifejezetten igaz ez az irodai munkát végzőkre. Most arra szeretnélek buzdítani titeket, hogy ha tehetitek, minden héten mozogjatok egy keveset!” – emlékeztet mindenkit Szilágyi Áronkétszeres olimpiai bajnok kardvívó, a Future FM CSR nagykövete.

Most elsősorban a gépészeti berendezések átalakításával, egy évre elegendő tisztítószer biztosításával tudtunk segíteni, de bizonyára számos közös program vár még ránk, sok közös élményt tudunk együtt megélni.

 

 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.