Válasszon nyelvet

metropol.hu

Az idei kiírás rekordot is döntött: hét kategóriában 84 pályázat érkezett be, ezen belül a névadó kategóriában 41 iroda jelentkezett a versenyre.

A szakmai zsűri összesen 11 díjat osztott ki. Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönség ­szavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

A díjazottak

Az Év Irodája kategóriában a Profession.hu győzött, „Az Év Irodája Nagyvállalat” kategóriát a GE Global Operations, GE Healthcare nyerte el, „Az Év Design Irodája” a DekoRatio Branding & Design Studio lett, míg „Az Év Irodája Különdíjat” a Waberer’s kapta.

„Az Év Irodaháza Bérlői Díjat” a Váci Corner Offices nyerte el.

„Az Év Új Ingatlanfejlesztése” díjat a Váci Greens ’C’ épülete érdemelte ki, amely az irodapark újabb fejlesztési fázisának világszínvonalát hirdeti.

„Az Év Tervezett Projektje” díjat a CEU Campus Redevolopment Project 1. fázisa kapta, amely meglévő épületeket revitalizál és modernizál a pesti belvárosban.

„Az Év Legzöldebb Projektje” idén a Hun-Office Irodaház Debrecen lett.

„Az Év Üzemeltető Cége” díjat a Future FM cégcsoport kapta, míg a CBRE „Az Év Property Management Cége Különdíjat” érdemelte ki.

„Az Év Ingatlanpiaci Személyisége” Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója lett.

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.