Válasszon nyelvet

matisz.org

2016 izgalmas évnek ígérkezik a tisztítás-technológiai szakma számára. A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) ősszel rendezi a TisztaShowt, amely a régió első nagyszabású kiállítása a szakmabeliek és a lakosság számára egyaránt.

A kiállítók között már biztosan megtalálhatók a szakma jól ismert nagyjai: a Kärcher Hungária Kft. gazdaságos és környezetkímélő, professzionális termékeit számos iparágban használják, emellett jelentősek a lakossági takarításhoz, ház körüli munkákhoz kínált eszközökben is.

A Future FM Zrt. szintén a hazai piac meghatározó szereplője. A létesítménygazdálkodással foglalkozó szolgáltató cég 2014-ben elnyerte az Év Üzemetető Cége díjat, emellett kétszeres Superbrands díjasok business kategóriában.

Az AMSA Higiénia Kft. professzionális higiéniai eszközök forgalmazásával foglalkozik. A speciális élelmiszeripari eszközök mellett ablaktisztítási eszközök és törlőkendők területén is szakértők.

Az október 21-22-én a Hungexpo B pavilonjában megrendezésre kerülő rendezvényen szakmai konferencián, cégbemutatókon, versenyen, valamint különböző családi programokon vehetnek részt az oda látogatók.

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.