Válasszon nyelvet

matisz.org

Látványos eredményt sikerült elérni március 19-én a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) által szervezett Nagy Takarítási Napon. A Bethesda Gyermekkórházban mintegy 40 önkéntes tevékenykedett egész nap, hogy megszépüljön a kórház. A takarítók tevékenysége mindenkit örömmel töltött el, a résztvevőket, a kórházi dolgozókat és a szülőket egyaránt. Köszönjük mindenkinek a részvételt és a munkát!

A Bethesda Gyermekkórház önkéntes takarításában a Future FM munkatársai is részt vettek. Kiegészítés: Future FM

Jót tenni jó érzés. Márpedig a MATISZ Nagy Takarítási Napján résztvevő önkéntesek mindhárom helyszínen, a Bethesda Gyermekkórházban, a Laborc Általános Iskolában és a Tatai Olimpiai Központban is látványos eredményt értek el. Ahová csak nyúltak, megszépültek a felületek.

A Nagy Takarítási Nap meghatározó volt abból a szempontból is, hogy reflektorfénybe kerülhetett egy napra a szakma. Nem éjszaka, munkaidőn kívül végeztük a munkát, a dolgozók és a helyszínek látogatói végig követhették a folyamatokat, láthatták az eredményt, a hatékonyságot.

Reméljük, ez a nap is megmutatta, milyen fontos a szakma összefogása és kiállása. Találkozzunk legközelebb az őszi TisztaShow-n, ahol további professzionális megoldások bemutatására lesz lehetőség! 

 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.