Válasszon nyelvet

2013-09-25 — Nemzetközi Magyar Footgolf Bajnokság

Magyar győzelemmel zárult a két napon át tartó Nemzetközi Magyar Footgolf Bajnokság Kisorosziban. A szeptember 21-22-én tartott rendezvényen a Future FM négy fős csapata is megmérettetett.

A golf és a labdarúgás szabályait ötvöző footgolf 2009-ben indult hódító útjára Hollandiából és ma már itthon is népszerű sportággá vált. A játékszabályok alapvetően a golf szabályaira épülnek, lényege, hogy a futball labdát a lehető legkevesebb rúgással kell a kezdőrúgás helyéről a lyukba juttatni. A 4 fős csapatok 18 szakaszból álló pályán versengenek. Minden szakaszhoz egy számot párosítanak, – PAR – mely azt jelenti, hogy egy jó footgolf játékos hány rúgással juttatná a lyukba a labdát.

A kétnapos Hungarian International FootGolf Cup 8 európai országból, 55 játékos regisztrációjával indult és magyar sikereket hozott, hiszen az első három helyen kiváló sportolóink végeztek. A főszponzorként induló Future FM csapata összesen 744 lövésből teljesítette a pályát.

Gelencsér Gábor, az Első Magyar Footgolf Egyesület elnöke:
„Köszönhetően a szponzoroknak ismét egy tökéletes rendezvényen vagyunk túl, ahol szerencsére az időjárás velünk volt. A Magyar Golf Club munkatársainak óriási köszönet, hogy ilyen magas szinten tudtuk megrendezni. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sok ország ellátogatott hazánkba, úgy láttam, jól érezték magukat, és bízom benne, hogy jövőre még több ország részvételével tudjuk megrendezni. Gratulálok a győzteseknek.”

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.