Válasszon nyelvet

future-fm.hu 

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország 14 tagú Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A bizottság döntése alapján a Future FM Zrt. elnyerte a Business Superbrands 2014 elismerést.

A független szakemberekből álló zsűri, a Bisnode adatbázis, valamint jelentős hazai szakmai kamarák és szövetségek ajánlásainak segítségével döntenek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet.

Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát mutasson a hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez.

A szakmai bizottság döntésükkel tanúsítják a díjazottak eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Az idén hétéves program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.
 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.