Select your language

Zoldtakaritas

A koronavírus helyzet kiemelt és nélkülözhetetlen szereppel ruházta fel a takarítási feladatok fontosságát.

A gyártók és a szolgáltatók egyaránt megpróbálnak a lehető leggyorsabban reagálni a felmerülő új igényekre.
Hatékony, ugyanakkor környezettudatos és pénztárca kímélő megoldások bontakoznak ki a létesítményüzemeltetés piacán.

A teljesség igénye nélkül bemutatunk pár, általunk érdekesnek és hasznosnak ítélt megoldást.

 

i-MOP bevezetés

 

Forradalmian új takarítógépet állítottunk üzembe a hatékonyságnövelés és a fokozott higiéniás igények fenntartásának érdekében.

Az i-MOP takarítógép ötvözi egy súroló-vízszívó automata és egy lapos mop rendszer előnyeit.

A padozattisztítás akkor hatékony, ha a feloldott szennyeződést azonnal eltávolítjuk a felületről. Ezt eredményesen a feloldott szennyeződés felszívásával tudjuk elérni, amit a súroló-vízszívó gépek képesek megoldani. Ezeknek a gépeknek a hátránya, a korlátozott mozgás szűkebb helyeken, például asztalok alatti részen, sarkokban és az akkumulátor hosszú töltési idejéből fakadó korlátozott munkaidő.

A lapos mopokkal, vagy kézi felmosással a korlátozott mozgás problémája megoldódik, de a takarítás hatásfoka (tisztasági szintje, anyagfelhasználása, vízfelhasználása) sokkal alacsonyabb.

Az i-MOP a két módszert ötvözi. Súroló-vízszívó automata egy lapos mop rendszer mozgékonyságával. Megoldást kínál a korlátozott munkaidőre, Li-Ion akkumulátorai könnyedén cserélhetők és 1 óra töltési idő után újabb 1 órát lehet dolgozni a géppel az akkumulátorok károsodása nélkül.
Ennek köszönhetően az i-MOP akár napi 24h folyamatos munkavégzésre képes.

Előnye továbbá a gazdaságos vízhasználat, adott munkaoldattal több terület feltakarítható. Eco funkciójának köszönhetően a feltakarítandó terület növelhető. A felhasznált munkaoldat mennyiség egy átlagos súroló-vízszívó automata felhasználásának kb. 1/10 része!

 

Ózonvizes takarítási rendszert tesztelünk

 

Az ózon természetes erejénél fogva 50%-kal erősebb a klórnál, fertőtlenít, szagtalanít minden szilárd felületen. Nem okoz allergiát, irritációt és maximálisan biztonságos az élővilágra.

Használata egyszerű, egyszerűsíti a napi takarítási és fertőtlenítési protokollt, mert kiváltja a legtöbb napi takarításban használt vegyszert.

Felhasználásában gazdaságos, a környezetet nem terheli, így csökken az épület vízfogyasztása és az ökológiai lábnyoma.

Nem mindennapi beszédtéma, így az emberek általában nem tudják, hogy a vegyi anyagok, fertőtlenítő szerek a munkahelyi zárt légkörben órákkal a takarítást követően is jelen vannak.
Műszerekkel mérhetően kevesebb a csíraszám minden felületen.

 


QR-kódos takarításellenőrző rendszer

 

Bevezetés előtt áll a takarításellenőrző rendszer, mellyel kontrollálni és dokumentálni tudjuk a munkafolyamatokat.

Az ellenőrzés nem csak a tisztaság megőrzésében nyújt hatékony segítséget, hanem a rendszerességet és a folytonosságot is szavatolni tudja.
Amennyiben késik vagy kimarad egy helyiség takarítása, értesítést küld az elmaradásról, így egy gyors beavatkozással orvosolható a probléma.

 

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.