Select your language

A repülőtéren több, mint száz különféle vállalat, hatóság és légitársaság dolgozik azon, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan utazhassanak.

A közös erőfeszítéseket a Budapest Airport hagyományosan minden évben, egy gálaünnepség keretében, díjakkal köszöni meg. 2022 április 28-án került megrendezésre a Budapest Airport éves Díjátadó Gálája. A gálán a BUD 2020-ban és 2021-ben legkiemelkedőbb testeljesítményt nyújtó partnereit díjazta. 

Az ünnepségen az AFM (Airport Facility Management Kft.) nyerte el a „Legrugalmasabb létesítménygazdálkodási partner” díjat! A díjjal az elmúlt két évben nyújtott kiemelkedően rugalmas hozzáállásunkat és munkánkat ismerték el.

Chris Dinsdale, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója gálabeszédében hangsúlyozta, hogy a repülőtér sikerének kulcsa a partnervállalatokkal való szoros, hatékony és minőség alapúegyüttműködés.

„A minőség és a kiváló utasélmény elengedhetetlen számunkra. Nem csupán az a feladatunk, hogy utasainkat biztonságosan eljuttassuk a bejárattól a repülőgép ajtajáig, hanem szintén fontos kérdés, hogy a beszállításig milyen utazási élményben volt részük, ami már jóval azelőtt megkezdődik, hogy az utas megérkezik a repülőtérre. Minden partnervállalatunknak nagy szerepe van abban, hogy milyen tapasztalatok, élmények, benyomások érik utasainkat utazás közben, illetve amikor igénybe veszik a szolgáltatásainkat.” Hozzátette: „A következő éveket a minőség, a növekedés és a kapacitás, valamint a fenntarthatóság fogja meghatározni a repülőtéren. Ennek a négyesnek azonban egyensúlyban kell lennie egymással ahhoz, hogy a Budapest Airport a jövőre vonatkozó céljait és vízióit be tudja teljesíteni. Növekedés és további minőségjavulás nem lehetséges kapacitásfejlesztés nélkül, amelynek viszont összhangban kell lennie a hosszútávú fenntarthatósági törekvésekkel.”

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.