Válasszon nyelvet

catering étkeztetés éttermi szolgáltatás

 

Étkeztetési szolgáltatásunk kiváló ételek biztosítása mellett garantálja szakértő munkatársaink jelenlétét is. Minden esetben úgy alakítjuk ki a munkahelyi éttermeket, menzákat, hogy a hozzátartozó főző, - illetve tálalókonyhákkal összhangban legyenek és kellemes környezetet teremtsenek.

Az étkeztetési üzletágunk személyre szabottan munkahelyi, - és közétkeztetést, különböző rendezvények  lebonyolítását, hidegkonyhai ételek készítését és büféüzemeltetést vállal megrendelőink részére.

 

Válassza munkahelyi étkeztetési szolgáltatásunkat!

 

Munkahelyi étkeztetési szolgáltatásunk már több, mint tíz éves múltra tekint vissza, magában foglalja a hagyományos üzemi étkeztetés minden elemét, kiegészítve a modern, egészséges étkezési trendek követésével.
Irodaházak és üzemek napi közüzemi étkeztetése mellett rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk, a néhány fős bekészítéstől egészen a több ezer fős protokoll-eseményekig.

Menüsoraink kialakításakor az egészséges, és finom ételeket felsorakoztató táplálkozás irányelveit követjük. Kínálatunkat a választás megkönnyítése érdekében állandó igényfelméréssel, innovatív műszaki fejlesztésekkel és a modern táplálkozás követelményeinek megfelelően alakítjuk ki.

 


Büfé és éttermi szolgáltatásaink ételkínálatát is a fitness-, vegetáriánus-, bio- élelmiszerek és alapanyagok teszik teljessé, modern főzési technológiáink pedig ételeink vitamin-, ásványi anyag- és rost tartalmának megőrzését teszik lehetővé. Szakácsaink képzett és tapasztalt konyhaművészek, nem alkalmazunk ipari megoldásokat.

Étlapjainkon az ételek megnevezése mellett feltüntetjük az ételek energiatartalmának (kalória, zsír, fehérje és szénhidrát) értékét. Dietetikus szakvélemények alapján készítjük el vendégeink számára a munkakörüknek, ízlésüknek és életvitelüknek legmegfelelőbb ételek széles választékát.

A pontos igényelemzés érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot, akár már a pályáztatást megelőzően!

Cégünk vállalja főzőkonyha, tálalókonyha kialakítását is. 
Az étkeztetési szolgáltatásaink során elhasználódott zsiradékot és a keletkezett ételmaradékot veszélyes hulladékként kezeljük, valamint gondoskodunk megfelelő megsemmisítéséről.
A tartósan magas színvonalat nem csak auditált rendszereinkkel, de munkatársaink folyamatos képzésével és oktatásával is biztosítjuk.

 

Szolgáltatásainkra vonatkozóan auditált minőségirányítási (ISO 9001), környezetirányítási (ISO 14001), energiagazdálkodási (ISO 50001) és munkahelyi egészségvédelmi irányítási rendszerrel (ISO 45001) rendelkezünk.

Ismerje meg alaposabban étkeztetési szolgáltatásainkat!

Beszállítóink napi rendszerességgel ellenőrzött és friss, minőségi alapanyagokkal látják el konyháinkat, melyekben házias jellegű, nemzetközi, reform, fitness és bio ételek készülnek nap mint nap.

Műszaki háttér

Gyorsaság és pontosság a minőségi kiszolgálás érdekében.

  • éttermeinkben bankkártyát, feltöltő kártyát, SZÉP kártyát, illetve Erzsébet és egyéb utalványt is elfogadunk
  • éttermi informatikai rendszerünk egyrészt a napi operatív feladatok ellátását könnyíti meg, másrészt a készpénz mellett egyéb fizetési módok széles skálájának alkalmazását is lehetővé teszi

Főző- és tálalókonyhák, kantin üzemeltetés, ételkiszállítás

Rugalmas önkiszolgáló rendszerünk az a' la carte és a menü rendszerű étkeztetés terén egyaránt testre szabott megoldásokat kínál.

  • kínálatunkban hangsúlyosak az alacsony zsír- és koleszterintartalmú ételek, kerüljük a túlzott cukor és só felhasználást, a zöldségek és a gyümölcsök aránya meghatározó, illetve minden esetben halak, sajtok és sovány húsok széles választékát biztosítjuk
  • szolgáltatásaink rugalmasan választhatóak: üzemeltetési konstrukcióink mindegyikében igénybe veheti meleg étel szolgáltatásunkat reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben is, ezen felül salátabárral, frissen sütött cukrász- és péksüteményekkel, valamint hidegtálakkal állunk rendelkezésre
  • egyedi választék és extra lehetőségek: kínálatunkban magyaros és nemzetközi fogások, kímélő, reform és vegetáriánus ételek, szezonális zöldségek és gyümölcsök, desszertek és sajtok egyaránt helyet kapnak
  • ételválasztást segítő megoldásaink: tálalópultjaink és vitrinjeink az esztétikus tálalás élményét nyújtják, egyben csökkentik a választás – így a sorban állás – idejét is, valamint kamerarendszerünk és intranetes megoldásaink az étterem kihasználtságáról, telítettségéről szolgálnak hasznos adatokkal
  • Az ételek változatosak és sokszínűek, számtalan lehetőség közül lehet választani a kínálatból
  • Van lehetőség kis adag vásárlására is

Büféüzemeltetés

Számunkra alapvető szempont, hogy mindig friss és egészséges alapanyagokat használunk fel ételeink elkészítésekor és minőségi termékeket forgalmazunk.

  • klasszikus büféüzemeltetés
  • büféinkben vegetáriánus ételek széles választékát is kínáljuk
  • kávézó jellegű szolgáltatás, kisbolt, vagy nagyobb területű üzemek esetén mobil büfé üzemeltetése

 

Rendezvények catering szolgáltatása

Amennyiben cégünket választja rendezvénye lebonyolítására, annak étkeztetési elemét sokszínű, látványos, minőségi ételsorral, valamint fogadó és kísérő italajánlattal tesszük emlékezetessé a vendégek számára.

  • teljes körű rendezvény catering koordináció és kiegészítő rendezvényelemek szervezése
  • gép- és eszközpark, a kényelmes fogyasztáshoz szükséges bútorok, ezek dekorációja és a teljes szakembergárda biztosítása
  • tárgyalásokra, konferenciákra, nagyobb létszámú és volumenű meetingekre történő bekészítés változatos étel- és italkínálattal
  • nagylétszámú rendezvények (pl. vállalati évzáró rendezvények, családi napok, sportnapok) teljes körű catering kiszolgálása
  • prémium kategóriás vállalati és egyéb rendezvények kiszolgálása
  • fine dining jellegű szűkebb körű vállalati és egyéb rendezvények kiszolgálása
 

Konyhatechnológiai és belsőépítészeti szaktanácsadás


Szakmai támogatást biztosítunk, melynek során mindig szem előtt tartjuk a helyszín adottságait.

  • konyhatechnológia: konyhai előkészítő és termelő, melegen tartó berendezések beszerzése és telepítése
  • megelőző karbantartás: az eszközök állagmegőrzése felméréssel és tervszerű karbantartással
  • éttermi arculat tanácsadás: modern, hangulatos, az épülethez is jól illeszkedő étterem, étkező helyiség kialakítása, fokozottan ügyelve a funkcionalitás támasztotta elvárásokra

Étel- és italautomaták üzemeltetése


Meleg ital, ivóvíz, snack és szendvics automaták telepítését, folyamatos feltöltését, üzemeltetését és karbantartását is beépíthetjük a szolgáltatásunkba, de akár önállóan is igénybe vehető.

Étteremüzemeltetési és szolgáltatási konstrukciók

Cégünk számára fontos partnereink elégedettsége, így visszajelzéseik alapján üzleti modellünket folyamatosan fejlesztjük, a már kiforrott és standardizálható megoldásokat pedig önálló termékként kínáljuk.

  • piaci modell:
    piaci alapon működő, a szolgáltató részéről üzemeltetési költségeket, például (bérleti díj, közüzemi költségek, stb.) fizető konstrukció
  • támogatott szolgáltatás:
    megrendelő által a dolgozói számára támogatást biztosító, ezáltal alacsonyabb eladási árat jelentő konstrukció, ahol a megrendelő téríti meg a közüzemi és egyéb költségeket
  • étkeztetési projekt menedzsment:
    fix szolgáltatási díjat tartalmazó, szintén eladási árat támogató (management fee) konstrukció, melynek alapja a közös költségvetésű elszámolás, ahol partnerünk határozza meg, hogy dolgozói milyen áron jussanak hozzá az ételekhez, italokhoz. A konstrukciót fix üzemeltetési költség és szakmai menedzsment biztosítása jellemzik - "open book" rendszer  

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.