Válasszon nyelvet

iroda.hu

Ismét megrendezték a Magyar Létesítménygazdálkodási (MLG) konferenciát Budapesten. A nagyszabású rendezvény idén új helyszínen, a MOHA rendezvényközpontban várta látogatóit. Fél kilenckor már megkezdődtek a regisztrációk, majd kilenckor kezdetét vette a délelőtti program. A rendezvényt Szatmáry Kristóf, a konferencia fővédnöke, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős államtitkára nyitotta meg.

Az ezt követő plenáris ülés keretén belül, olyan nevekkel találkozhattunk, mint Noll Tamás, a Magyar Építészkamara elnöke, Fialka György, A Magyarországi Biztonsági Vezetők egyesületének elnöke, dr. Tóth Zsuzsanna, a Nemzetgazdasági Minisztérium Építésgazdálkodási és Otthonteremtési Főosztály vezető tanácsosa, Halácsy Ferenc a Telenor Magyarország Zrt.-től, vagy Ritz Tibor a MATISZ Szakképzési és Szakmafejlesztési Bizottság, elnöke.

Az iroda.hu csoport, mint médiatámogató vett részt az eseménye, a rendezvény kiemelt kiállítója volt a Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. 

A rendezvény keretein belül került sor a Létesítménytisztíthatósági díj átadására, melyet a Művészetek Palotája és a Trigránit érdemelt ki. 
A délután szekcióülésekkel folytatódott, amelyek négy téma köré épültek: létesítménygazdálkodás, melynek szekció vezetője Mikó Zoltán volt, tisztítás-technológia, melynek szekcióvezetője Ritz Tibor volt, biztonság-védelem Tóthi Gábor koordinálása alatt és innováció szekció Pálfalvi Zsuzsa vezényletével. A rendezvényre számtalan szakmabeli látogatott el, az idei konferencia igazán sikeresnek könyvelhető el, hiszen teltházas volt.

Future Fm

Future FM Zrt.

1148 Budapest, Fogarasi út 5.

Telefon: +36 (1) 468-4080

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.